Klamme ting man gør som forældre – ballinogbaby
At være mor er = konstant at bekymre sig..

Klamme ting man gør som forældre

Med forældrelivet og den lille nye baby, følger også en hel række klamme ting man pludselig skal gøre eller skal finde sig i. Ting som før man blev forældre, virkede ualmindeligt ulækre men nu, bare er en del af hverdagen. Som for eksempel:

1. Lort! Det aller første Oli gjorde, da han helt nyfødt blev langt på min mave, var at skide udover mig. Og det var desværre langt fra sidste gang, at jeg skulle få den fornøjelse.  Men af eller anden besynderlig grund, var det ikke så ulækkert som jeg havde forestillet mig. Det var jo bare babylort!

2. Gylp, snot og mad på tøjet: Ååh de dage hvor man kunne tage en hvid t-shirt på om morgenen og være sikker på den også var hvid når man gik ud af døren. Nu er der næsten stensikkert snot eller indtørret havregrød et eller andet sted på mig når jeg forlader huset.

3. Tygget mad i hånden: Noget af det absolut klammeste jeg syntes forældre gjorde før jeg selv blev en var, når de bad deres børn om at spytte det de ikke kunne lide, ud i hånden på dem. Jeg synes simpelthen det var så ulækkert. Nu gør jeg det selv uden at blinke.

4. Ulækre fingre i munden: Det er bestemt ikke for at sige, at dit barn har ulækre fingre.. Jeg siger bare, at sådan et par barnefingre altså ikke altid er de reneste og lækreste. Men hvis Oliver spørger om jeg vil smage noget han sidder og spiser, lader jeg ham glædeligt proppe sine savlede fingre ind i munden på mig sammen med rosinen.

 

Hvad finder i jer i af klamme ting?😛

Fik du læst:

Som mor skal man lære at sige pyt

Opdragelse-situationer jeg ikke har håndteret helt optimalt

og husk at følg med lige her på instagram

8 kommentarer

 • Heidi

  Det mest klamme jeg har gjort som forældre er at fange en gang opkast i hånden fordi min søn på snart 2 (på det tidspunkt 17 mdr) sad på mit skød og spiste 🙄 min reaktionsevne er blevet utrolig god efter at jeg har fået børn 😂😂😂 kan huske jeg tænkte “Nej nej nej, ikke ned på mit for et gangs skyld nyvasket gulv 😂😂😂) og vupti havde jeg det i hånden 😂😂 PS har også fisket mit dyre makeup op af toilettet efter han har smidt det deri, vel og mærket efter hans søster på 4 lige har været ude og tisse, hun havde selvfølgelig ikke rullet op 🙄🙄😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tørrer snot af med fingrene – og nogle gange af i ens egne bukser, hvis der ikke lige er en serviet ved hånden 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Når sutten ryger på gulvet eller ned i sofaen, så kommer den en tur i min mund inden bassen får den 😅 Derfor har jeg også flere gange rendt med sut i munden. Ups

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er en lille ting, men jeg har ALDRIG kunne forstå når mødre jokede med ikke at kunne nå i bad og have fedtet hår, det samme tøj på osv. jeg tænkte “det tager jo seriøst 10 min!” meeeen nu hvor jeg er blevet mor giver det pludselig mening😅 De 10 min prioriterer jeg altså at drikke kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   God prioritering! Så hellere være lidt fedtet og ulækker😆

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

At være mor er = konstant at bekymre sig..