At være mor er = konstant at bekymre sig.. – ballinogbaby
Som mor skal man lære at sige pyt

At være mor er = konstant at bekymre sig..

Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har været rimelig følsom og har haft let til tåre. Der skal ikke ske meget sørgerligt i en film før at jeg bryder sammen og jeg har altid undgået uhyggelige film – fordi mit lille sarte hjerte ikke kan klare det. 

Men efter jeg er blevet mor må jeg da godt nok sige, at jeg har skruet endnu mere op for det! Især når det er noget der omhandler børn. Hvis jeg læser bare den mindste lille smule ubehagelige ting der har et barn indblandet (fiktivt eller ægte) så knuger hele min mave sig sammen. Jeg forestiller mig straks at det er Oliver og kan ikke slippe tanken igen. Jeg begynder at savne ham helt hysterisk selv hvis han som nu, ligger og sover sødt ved siden af mig og jeg har bare lyst til, at tage ham op og kramme ham for evigt. 

Lige da Oliver var født kunne jeg gøre mig selv helt ude af den ved at tænke på, hvis nu der skete ham noget. Hvad hvis jeg tabte ham? Eller han blev kvalt? Eller hvis han blev alvorlig syg? Jeg tænkte at det nok var hormonerne og den nye rolle der gjorde mig ekstra sårbar. Men selvom jeg måske ikke har den slags katastrofetanker mere begynder jeg alligevel at tro, at der med denne her mor-rolle også følger en helt ny form for bekymring, som aldrig vil slippe en. Tanken om hvis der sker ens aller kæreste eje noget. Den lurer hele tiden lidt i baggrunden og vil altid gøre det. 

Bekymringer som; hvad hvis han ikke får nogle venner? Hvad hvis han bliver drillet? Hvad hvis han får det svært?

Eller hvad hvis han kommer til skade? Eller kommer i dårligt selskab når han bliver ældre? Hvad hvis han bliver slået ned en dag i byen?

 

Men når man elsker nogen så højt som man elsker sine børn, følger den salgs bekymringer nok også med. Man må bare trække vejret og stole på, at det hele nok skal gå❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Som mor skal man lære at sige pyt