Opdragelses situationer I ikke har håndteret helt optimalt.. – ballinogbaby
Når weekend føles som ferie

Opdragelses situationer I ikke har håndteret helt optimalt..

For ikke så længe siden lavede jeg det her indlæg, om Opdragelses situationer jeg ikke har håndteret helt optimalt Og som altid, kom i selv med jeres egne skønne historier. Så dem har jeg samlet her! :

 

1. Jeg har (ved en fejl!) lært min dreng at sige: “Fuck det!” Nu går han og siger det hele tiden…

 

2. Jeg stod forleden med et skrigende barn i netto fordi han ikke ville slippe den pose fignestænger han havde fået fingrene i. Og jeg gjorde det stik forkerte og endte med at købe dem, fordi jeg bare ikke orkede mere.

 

3.  Pædagogerne i vuggestuen har sagt, at jeg selv skal lade min pige tage tøj på om morgenen, så hun får øvet sig. Problemet er bare, at det tager hundrede år! Og den slags tid har vi altså ikke om morgenen. Så det er kun i weekenderne hun får lov til at øve..

 

4. Min mand går meget op i, at vi skal lære vores pige at hun ikke kan få lige hvad hun vil have. Og det er jeg da helt enig i! Lige indtil jeg så er alene hjemme med hende og hun bliver ved med, at pege og bede om fignestang, rosiner eller jeg ved ikke hvad.  Ja,  så bukker jeg under og giver hende lov.

 

5. Denne hører måske ikke så meget til det med opdragelse – men mere til det med at grine; Da vores pige var omkring 6 måneder havde hun noget forstoppelse og havde ikke skidt i flere dage. Hun græd og græd og det hele var noget juks.
Men så en morgen, da min mand skulle skifte hende, sked hun pludselig UD OVER DET HELE! Altså udover ham, gulvet, puslepuden. alle steder!
Han kaldte desperat på hjælp, men jeg kunne slet set ikke stoppe med at grine.
jeg griner stadig når jeg tænker på det!

 

Har du nogle at tilføje? så kommenter gerne😚

 

Fik du læst:

5 opdragelse situationer jeg ikke har håndteret helt optimalt

Mærkelige ting mødre googler

Livet før børn vs. livet efter børn

Og så husk at følge med på instagram lige her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når weekend føles som ferie