På skiferie med en 2-årig? – ballinogbaby
Mærkelige ting mødre googler

På skiferie med en 2-årig?

Den skarpe læser vil måske tænke; “Hey, Oliver er da vidst ikke 2 år endnu?” Og nej, det er han ikke. Men jeg har aldrig rigtig været fan af, at tælle måneder efter barnet er fyldt 1 år. Måske mest af alt fordi, at jeg så skal stå og tælle på fingrende hvor gammelt barnet er, fordi jeg er møg dårlig til matematik. Super besværligt. Derfor runder vi lidt op herhjemme.

Nå, det var slet  ikke det det skulle handle om men derimod, det at vi tager på skiferie næste lørdag!

Siden jeg var lille bitte, har jeg været afsted på skiferie med min familie. Siden sneg Nikolaj sig med på holdet og nu også Oli.

Vi er sådan ca. det samme sted hvert eneste år. Bor på det samme hotel. Spiser de samme steder og gør alt som vi plejer. (Slet ikke særlig bekymrende adfærd) Men de sidste 2 år, har Oli spoleret skiferien lidt for mig. Da vi var afsted for 2 år siden var jeg højgravid og skulle slet ikke nærme mig en pist af nogen art. Ikke at jeg skal klage – jeg brugte ugen på at få massage på hotellet, tage lure og drikke varm kakao, men lidt jaloux var jeg da på de andre!

Sidste år vurderede vi, at Oli var lige lille nok til at tage på skiferie, så der tog vi til Portugal i stedet. Også en helt fantastisk ferie – men igen blev jeg snydt for at komme ud og lufte mit snowboard!

Meen nu skal det være! På lørdag tager vi endnu engang afsted til stamstedet og jeg krydser fingre for, at det at jeg er blevet mor, ikke har gjort mig til den største kylling. (Det kunne jeg nemlig godt frygte)

Ikke særlig mor-agtigt (men til gengæld meget mig-agtigt) har jeg dog ikke helt forberedt mig på, hvad søren Oli kan og ikke kan på sådan en skiferie. For hvad gør man egentlig, med en 2 årig på en skiferie?

Skal han stå på ski? For fuld fart ned af børnebakken – i snor?  Eller skal han bare trækkes rundt i kælk? Tør jeg overhovedet nærme mig en skilift med ham, i frygt for at han vil hoppe ud?? Jeg aner det ikke! Men uanset hvad, så glæder jeg mig helt vildt! Det gode er jo, at vi er mange afsted. Så der er uden tvivl tid og plads til at nå det hele.

Meeen. Hvis der er nolge af jer der har været afsted på skiferie med små børn, så kom da gerne med nogle gode råd! Hvad kan man? Hvad kan man ikke? Er der noget jeg skal vide? På forhånd tak😜

og så kan i jo selvfølgelig følge med i hvordan det hele går, lige her på instagram!

Fik du læst:

mærkelige ting mødre googler

Det sidste barn i vuggestuen

 

1 kommentar

  • Kristina

    Ingen erfaring med hensyn til at være afsted med en 2 årig, men den ene gang jeg selv var afsted blev jeg flere gange overhalet af børn, som var meget sejere og meget bedre til ski, end jeg selv var… Måske der er skiskole for børn hvor i skal være??? Det kunne måske være et sted og starte..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mærkelige ting mødre googler