Når man ofrer sig – for ingen verdens nytte – ballinogbaby
Hvad siger andre om mig som mor?

Når man ofrer sig – for ingen verdens nytte

Der er jo ingen tvivl om, at man som forældre vil gøre absolut alt for sin barn. Og hvis man kan se en katastrofe komme snigende, som fx at ens barn er ved at falde ud af sengen, ofrer man selvfølgelig sig selv for at redde ens barn for faldet!

Sådan en episode havde vi herhjemme forleden.

I forbindelse med, at Olivers mangel på sovevaner igen volder os problemer, er vi begyndt at høre en såkaldt “hypnose” godnat historie, når han bliver puttet. Vi har kun prøvet det en lille uges tid, så jeg kan ikke med sikkerhed sige om det virker. Men én person det sten sikkert virker på – det er mig!

De sidste par aftener har jeg sat det på, vi har vi begge puttet os under dynen og jeg har spændt ventet på, at, se hvor hurtigt han ville falde i søvn. Og alle gangene, er jeg vågnet op en times tid efter med savl på puden og helt forvirret. Men Oliver har i det mindste også sovet sødt ved siden af mig, så helt uduelig er den historie vidst ikke.

Nå, for at komme til sagen skal vi tilbage til forleden aften. Historien var sat på, Oliver og jeg lå under dynen og jeg var helt overbevidst om, at jeg nok skulle holde mig vågen denne gang. Mens vi ligger der og putter kan jeg pludselig mærke, at Oliver begynder at trille. Og inden jeg kan nå at reagere ser jeg, at han triller ud over sengekanten!

Jeg flyver op og kaster mig over sengen for at gribe ham, men mislykkedes. Jeg fortsætter ned på gulvet for i en fart at få ham op, så jeg kan trøste og kramme ham. Men jeg kan slet ikke finde ham nede på gulvet. Og jeg kan heller ikke høre ham græde.

Det er helt mørkt, jeg er helt forvirret og forstår ikke noget som helst. Jeg når at tænke alle mulige mærkelige scenarier om, at han må være trillet ind under sengen og mit hjerte hamrer helt vildt.

Men midt i al min forvirring går det pludselig op for mig, at Oliver sidder oppe i sengen og kigger meget mærkeligt på mig.

Jep. Oli var hverken faldet ud af sengen eller  været den mindste smule tæt på. Jeg var bare endnu engang faldet i søvn midt i det hele og havde drømt han var faldet ud..

 

 

Fik du læst

Hvad siger andre om mig som mor?

Det værste sludder jeg har læst

Og følg gerne med hos os, lige her på instagram

4 kommentarer

 • Michelle

  I nat faldt jeg i søvn med Loke på 6 måneder liggende på mig. Et par timer senere vågnede jeg og puttede ham i sin egen seng. I løbet af natten havde katten sneget sig op og lagt sig nøjagtig samme sted som knægten tidligere havde ligget (og det er en stor kat, men jeg havde ikke opdaget det), så da katten synes at han spontant skulle hoppe ned på gulvet panikkede jeg selvfølgelig fuldstændigt fordi jeg af en eller anden grund havde glemt at jeg allerede havde lagt knægten 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimi

  Uh ha, sikke en forskrækkelse!
  Jeg har desværre selv oplevet det med de livlige drømme og de er bestemt ikke sjove!
  Men dejligt at du vågnede og så at din charmetrold var helt okay, dog håber jeg ikke at du er kommet til skade i dit fald?
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Sikke en sød besked❤️ Nej der skete heldigvis intet med mig! Andet end at jeg følte mig lidt dum😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad siger andre om mig som mor?