Shoppe med en baby – ballinogbaby
Tanker om en baby mere

Shoppe med en baby

Lige så fedt som det er at være ude shoppe med en god veninde, lige så skrækkeligt er det, at shoppe med et barn eller en baby.

Jeg kan tydeligt huske sidste år til jul, hvor min søster og jeg skulle ud og shoppe julegaver. Oliver havde fået nissehue og rensdyrtrøje på, var pakket i barnevognen og så skulle vi ellers bare hygge os og købe en masse gaver mens han sov sødt. Men det var overhovedet ikke det der skete. Oli hev alt ned fra hylderne han kunne komme i nærheden af og lige så snart vi fandt noget der var den mindste smule interessant, blev han rasende over at holde stille. Han smed konsekvent alt over bord som man lagde i barnevognen og han faldt først i søvn, 5 min før vores shoppetur var færdig. Min søster og jeg var begge 2 heeelt udmattede og svedige da vi var færdige og lidt i tvivl om, hvad vi overhovedet havde købt.

Man kan dog godt undre sig over, hvorfor jeg troede det ville være en succes at shoppe med en baby. Blot 2 måneder før havde jeg været i USA med Oli og besøge nogle venner, som lige havde fået tvillinger. Men det skulle jo ikke stoppe os i, at tage ud og shoppe! Hun var altså afsted med 2 små babyer i en kæmpe vogn og jeg med Oli i bæreselen, så vi kunne mandsopdække alle børn. Det er faktisk imponerende hvor meget tøj jeg fik købt til mig selv når man tænker på, at jeg havde et barn siddende på maven. For det er da ikke ligefrem den letteste påklædning at prøve tøj i.

Og det er da slet ikke blevet nemmere efter han er blevet ældre! For kun et par måneder siden, var min mor og jeg en tur i sverige og shoppe vintertøj til Oli. Det var defor lidt en nødvendighed at han var med. Desværre synes han det var det sjoveste i verden at stikke af og gemme sig inde under tøjstativerne. Han kunne stå lige ved siden af en og det sekund man kiggede væk, lagde han sig ned og kravlede ind under tøjhylden.

Og hvorfor er det så, at jeg skriver alt det her ævl? Det er da fordi jeg er på vej ud og juleshoppe med Oli🙈 Ønsk mig held og lykke!

#BLOGGERSDELIGHTPLUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tanker om en baby mere