Det skal du pakke i hospitalstasken – ballinogbaby
Det gode ved, når børn vågner før fanden får sko på

Det skal du pakke i hospitalstasken

Noget af det man virkelig ser frem til i de sidste barselsuger er, at pakke og gøre klar til fødslen. Når tasken står klar i gangen betyder det nemlig, at man virkelig er ved at nærme sig! Men hvad skal man egentlig pakke i den famøse hospitalstaske?

Til baby:

– Slå om bodyer: En af de ting tasken skal pakkes med, er selvfølgelig tøj til baby. Mit råd er bestemt at pakke nogle slå-om bodyer, hvor man ikke behøver tage tøjet over hovedet. Jeg synes i hvert fald godt det kunne være lidt en udfordring, at få Olivers lille slatne krop og store hoved mingeleret ned i en body. Så var det lidt lettere med slå-om modellen.

– Tøj i forskellige strørrelser: Min oplevelse er, at det ikke altid er helt nemt at vurdere hvor stor sådan en baby egentlig er inde i maven. På trods af gode bud fra jordemødre kender jeg efterhånden ret mange,  som har fået en meget mindre/større baby end de har gået rundt og troet. Så er det altså meget rart at have pakket lidt forskelligt.

– Babytøj til flere dage: Planen var at jeg skulle føde ambulant (hjem lige efter fødslen) og jeg havde derfor ikke pakket til det store weekendophold for hverken mig eller baby. Udfaldet blev jo en smule anderledes hvilket resulterede i, at min mand måtte suse en tur hjem efter lidt skiftetøj og andet.

Derudover til baby:

– En hue (for en sikkerheds skyld)

– Dyne + dyne betræk

– Stofbleer

– Autostol/barnevogn eller hvad man skal fragte baby hjem i

– Tøj til hjemturen

 

Til dig:

Rart tøj: Efter man har født en baby er det sidste man har lyst til, at iklæde sig stramt tøj! Så pak et par dejlige løse bukser og bluse til at tage hjem i.

– AmmeBH uden bøjle: Det vil jeg faktisk anbefale til hver en tid og ikke kun til hospitalet. Alle mine flotte ammeBH’er med bøjle blev pænt liggende i skabet forevigt, hvorimod jeg havde de andre på døgnet rundt.

– Trusser i strørrelse kæmpe: Desværre vil du nok erfare, at bredden på din røv ikke er forsvundet helt i løbet af fødslen. Plus at du ikke ønsker noget der strammer bare den mindste smule, efter sådan en omgang.

– Håndcreme og læbepomade: Det tager hårdt på både hænder og læber når man skriger og skaber sig under sådan en fødsel. Så et lille nødkit er godt at have med..

– Sodavand & snacks: Er bare en nødvendighed hvis man skal klare sig igennem  så mange timer. Chancen for man rent faktisk har lyst til noget vil jeg nu ikke mene er så stor, men mandens fornemmeste opgave må være, at tvinge noget i en.

– Toilettaske: Selvom du regner med at skulle hjem med det samme, kan man bare aldrig vide. Jeg manglede virkelig meget min tandbørste og deo, da vi lige pludselig endte med 3 overnatninger.

Derudover til dig:

– Vandre journalen

– hårelastikker

– Sutsko/tykke sokker til hospitalet

– Evt nattøj

– Oplader

 

Er der noget jeg har glemt på listen? Så kommenter her under👇

Fik du læst:

Smertelindrende under fødslen

Guide til barselslivet

Og så husk at følg med på Instagram lige her

 

#BLOGGERSDELIGHTPLUS

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Ida Isabella Grahn Jagd

  Jeg manglede virkelig en drikkedunk! For jeg var så tørstig, men det gjorde ondt i understellet at flytte på mig når jeg sad ned. Så det var et problem at hælde vand fra kanden op i koppen som jeg konstant tømte.
  Og så en folder til nærmeste pizzaria. Hospitalet serverer dårlig mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   God ide med drikkedunk! Jeg bøvlede rundt med sugerør men drikkedunk havde da været lidt smartere😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det gode ved, når børn vågner før fanden får sko på