Det gode ved, når børn vågner før fanden får sko på – ballinogbaby
Når parforholdet driller

Det gode ved, når børn vågner før fanden får sko på

I mine unge dage kunne jeg snildt sove hele dagen væk. Ingen problemer. Det kan jeg faktisk stadig godt – der er bare en vis lille fyr der nægter mig den glæde!

I morges stod vi for eksempel op kl. 5, hvilket er et timer før jeg selv havde valgt at sætte uret. Og selvom jeg prøvede med både iPad og bøger var der intet at gøre. Vi skulle op og sådan var det!

Selvom det da godt kan være svært at se det positive ved det hele kl. 5 om morgenen, vil jeg forsøge at være mere en “glasset halvt fyldt” person. Såå. Her kommer da lige 5 fede ting man pludselig kan nå, når man står op før fanden får sko på.

1. Kaffe! I morges nåede jeg hele 2 kopper kaffe inden, at jeg kl. 8:30 sad til møde og drak kaffe igen. Jeg var altså laaangt foran de andre på koffein fronten!

2. Sætte en vask over: Puuh jeg forstår stadig ikke, hvordan en lille familie på tre kan have så meget vasketøj. Men bum! I morges fik jeg lige ryddet en vask af vejen!

3. Skrive ønskeliste: Eller andre lister som man ikke kan lige finde tid til at skrive. Det kan man meget passende lave til den første kop kaffe, mens barnet skovler havregrøden ind. I morges fik jeg for eksempel lige styr på resten af julegave ønskerne

4. Ordne forskudsopgørelse: Eej bare rolig! Så sindsyg er jeg heller ikke. Men det ville da være en passende ting at bruge de ekstra timer på!

5. Kysse og kramme på Oli! Det aller bedste (og måske eneste rigtig positive) ved at stå så tidligt op må være, at man pludselig får tid til, at hygge lidt om morgenen. Ingen stress og jag med havregrød og vinterstøvler, men god tid til, at tage alle farmands støvler på fødderne, inden man smutter ud af døren. ( og der mener jeg selvfølgelig for Olis vedkommende)

Når det så er sagt vil jeg da sige, at jeg ville sætte stor pris på hvis Oliver gad gå tilbage til at sove til 7-8 tiden!

Fik du læst:

Når parforholdet driller

Når man føler man svigter som mor

Husk at du kan følge med i nye opslag lige her på instagram

#BLOGGERSDELIGHTPLUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når parforholdet driller