Ting jeg skal tage at stoppe med at gøre! – ballinogbaby
Når man føler man svigter som mor

Ting jeg skal tage at stoppe med at gøre!

Inspireret af det her indlæg som jeg lagde op igår tænkte jeg, at det var meget passende at tilføje lidt flere ting til den liste og komme med de ting, jeg simpelthen skal tage at stoppe med at gøre!

1. Ikke kigge på beløbet når jeg betaler: Det er virkelig ikke særlig voksent og ansvarligt, ikke at kigge på beløbet når man svinger kortet. Nettomanden kunne taste 2.000 i stedet for 200 og jeg ville ikke opdage det. Og det er altså ikke fordi jeg er rig. Bare fordi jeg er møg uopmærksom!

2. Ikke høre efter når folk siger deres navn: Det er simpelthen så uprofessionelt, at jeg aldrig hører hvad folk præsenterer sig som. Det skaber altid de mest akavede situationer når jeg bagefter helt diskret, skal have personen til at sige sit navn igen helt tilfældigt.

3.  Stoppe med at høre efter, når folk forklarer mig noget med økonomi: Hver gang min skønne mand skal fortælle mig noget omkring vores økonomi og hvad vi i stedet burde bruge vores penge på, stopper jeg helt automatisk med at lytte efter. Jeg nikker og smiler som en god elev i folkeskolen men i virkeligheden, sidder jeg og planlægger hvilken ferie vi skal tage på for de penge han ævler om.

4. Smide mine vanter væk hvert eneste år: Hver vinter køber jeg mig et par lækre skinhandsker som jeg er møg glad for. Og hver gang tænker jeg, at nu skal jeg altså virkelig passe på dem. Men alligevel er det stensikkert, at der kun er 1 tilbage når vinteren er slut.

5. Få parkeringsbøder: Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange p-bøder jeg har fået siden jeg fik kørekort. Og det er ikke engang fordi, at jeg ikke kan læse skiltene. Det er fordi jeg bare er en kæmpe idiot. Der enten parkerer i det forkerte område på easypark appen, glemmer at forlænge parkering eller noget andet dumt.

Meen nu nærmer det næste år sig jo. Så kan jeg jo passende se på, om nogle af de her ting skulle overvejes som nytårsfortsæt.

Fik du læst;

Når man føler man svigter som mor

Ny babyejer? – Det skal du ønske dig

Og så kan du følge med på instagram lige her!

 

#BLOGGERSDELIGHTPLUS

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når man føler man svigter som mor