Når man føler man svigter som mor – ballinogbaby
Ny babyejer? - Det skal du ønske dig til jul

Når man føler man svigter som mor

ååh det har virkelig bare været en af de dage.. Jeg hentede  Oliver lidt over 16, hvilket jeg egentlig  ikke synes er sådan voldsomt sent. Selvfølgelig vil jeg da helst kunne hente ham så tidligt som muligt, men det er bare ikke altid muligt. Sådan tænker jeg da, at det er hos de fleste. Og det var trods alt, næsten stadig en hel time før lukketid!

Alligevel var det næsten en helt lukket vuggestue jeg kom til. Flere af stuerne var lukket ned med slukket lys og lukket dør og de få resterende børn, var samlet på en stue. Allerede der fik jeg lidt ondt i maven af dårlig samvittighed.

Det er nu ikke noget jeg normalt ville blive slået ud over da jeg godt ved, at Oliver sjældent er den der bliver afleveret først og hentet sidst. Han har skønne bedsteforældre der hjælper med at hente og det er oftest, at han faktisk er hentet inden 16. Derudover har han siden vi kom hjem fra ferie, haft dejlige nemme uger, med 1 ugentlig fridag mere oveni.

Men det der slog mig helt ud, var den dreng jeg hentede. Han stod med snot i hele hovedet og en ble der trængte voldsomt til at blive skiftet. Derudover lignede han bare en, der voldsomt meget havde brug for en krammer. Jeg blev simpelthen så ked af det. Jeg havde mest af alt lyst til at sætte mig ned ved siden af ham og stortude.

Det er slet ikke for at hænge Olivers vuggestue ud. Den er så god og vi er virkelig glade for den. Og det kan sagtens være, at han blot to sekunder før jeg kom ind, havde fyldt bleen. Og jeg ved godt, at små børn tit har snot i hele hovedet. – Det er sikkert umuligt at undgå i en vuggestue, især her i vintermånederne. Men det var bare alt for meget for mig. Jeg fik så møg dårlig samvittighed over, at han bare var gået rundt sådan i vuggestuen uden at jeg var der til at passe på ham.

Det eneste jeg havde lyst til var bare, at tage fri resten af ugen og kysse og kramme ham til han blev træt af mig. (Hvilket han nu sikkert hurtigt ville blive)

Her til aften er han så begyndt at kaste op og er rigtig pylret. Den stakkels fyr har det tydeligvis ikke helt godt. Endnu engang får jeg så dårlig samvittighed over, hvis han også har været sløj i vuggestuen. Øv.

Jeg er ikke helt sikker på, hvad mit formål med der her indlæg er. Andet end at det er rigtig rart, lige at komme ud med den dårlige samvittighed.

Nu ligger han og sover i mine arme, inde i vores seng. Og sådan har jeg tænkt mig at vi skal blive liggende, lige til i morgen❤

 

#BLOGGERSDELIGHTPLUS

 

3 kommentarer

  • Maja

    Jeg kender udemærket den følelse. Har to gange hentet vores pige på 3.5 år hvor jeg på lang afstand har kunne se, hun var syg. Er blevet ked af det på hendes vegne og lidt indebrændt over at pædagogerne ikke har opdaget hvor skidt hun havde det. Øv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea M

    Vil bare lige sende lidt kærlighed afsted. Det er aldrig sjovt❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ny babyejer? - Det skal du ønske dig til jul