Familieferie og parterapi – ballinogbaby
Fuldtidsarbejde og fuldtidsmor

Familieferie og parterapi

Så er vi vendt hjem fra en lille miniferie til Lalandia. Sidst jeg satte mine ben i Lalandia er nok en 10 år siden, hvor jeg var helt teenagerakavet og meget utryg ved, at man skulle stå så mange nøgne mennesker i et så proppet omklædningsrum.

Jeg husker helt tydeligt, at der var en tyk nøgen dame, der bøjede sig ned foran sit skab LIGE ved siden af mig! Jeg var 2 cm. og et hop til siden fra, at få hendes røv lige i hovedet.

På trods af dette frygtelige traume blev jeg ganske begejstret, da Olivers bedsteforældre inviterede min mand, Oli og jeg, samt mine søskende en forlænget weekend afsted.

De havde booket en fin lille hytte vi boede i dernede og, selvom det for mange måske lyder som opskriften på en frygtelig weekend, så var det simpelthen så møg hyggeligt! 

Oliver var i den syvende himmel hele turen. Hvorend han kiggede hen var der en moster, onkel eller bedste, der var klar på at lege og han fik alt den opmærksomhed han kunne ønske sig. (Måske også lige en tand for meget)

Vi startede formiddagen ud i badelandet, hvor han plaskede rundt i børnebassinerne med sine badevinger og jordens største smil. Eftermiddagene blev brugt i Monkitonki land (den store legeplads) hvor han drønede rundt fra rutchebane til kuglebad til rutchebane igen. Det er altså ikke løgn når man siger, at så længe ens barn er glad, så er man det også. Jeg kunne have siddet og kigget på ham løbe grinene rundt i uendelighed. Det var så hyggeligt!

Det var så fedt at se, hvordan han bare blev mere og mere modig, som dagene skred frem. I starten turde han kun rutchebanen når han blev holdt i hånden og til sidst, drønede han op og ned af dem. Både i vandlandet og på legepladsen. Han havde intet problem med at få hovedet under vand og han stormede afsted helt ligeglad med, om resten af hans familie kunne følge med.

Men, det var ikke kun Oli der fik noget ud af den weekend. En af fordelene ved at rejse med resten af familien er, at alle så gerne vil lege med det lille vidunder. Hvilket gav min mand og jeg mulighed for, at smutte væk og ud og lege.

Og nej, det er altså ikke en eller anden pervers reference. Det var ud og lege! Op og ned af vandrutchebanerene mens vi hylede og skreg som to små børn. Det var så sjovt. Og så tiltrængt.

Der findes altså ikke noget meget bedre terapi for forholdet, end at skraldgrine sammen. Det var virkelig dejligt at have en weekend hvor vi ikke hele tiden, behøvede at være de voksne og ansvarlige. Det var der “ægte voksne” til stede til. Vi kunne efterlade Oli i de aller bedste hænder og bruge tid på, bare at te os åndsvagt.

Det er slet ikke fordi, at vi går og har voldsomme problemer i parforholdet. Men jeg tror alle kan nikke genkendende til, at det nogle gange er svært at finde tid til, bare at have det sjovt i en travl hverdag. Dagene går hurtigt med arbejde, madlavning og putte ritualer og pludselig har man måske næsten glemt, hvor sjovt man egentlig plejede at have det sammen. Det blev jeg virkelig mindet om denne her weekend – og det var så skønt.

Så hvis der er andre børn eller barnlige sjæle til stede, så kan jeg kun anbefale det!

Fik du læst;

Fuldtidsarbejde og fuldtidsmor

En af de nætter..

Og husk, at følg med på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldtidsarbejde og fuldtidsmor