Fuldtidsarbejde og fuldtidsmor – ballinogbaby
En af de nætter..

Fuldtidsarbejde og fuldtidsmor

Jeg synes, at det er lidt af en blogger kliché at skrive et indlæg om, hvorfor man har været så travl, at der ikke er kommet nye opslag længe. Men det er nu engang det, jeg har tænkt mig at gøre her. For puh jeg synes jeg har haft travlt på det sidste!

Jeg har været så heldig (eller god måske) at jeg er blevet forfremmet på mit arbejde. Og som alt andet nyt, tager det lidt ekstra energi og tid, at få styr på den nye rolle. 

Det betyder også, at jeg pludselig er den der kommer hjem sent, når aftensmaden står på bordet, og lige kan nå at kramme og kysse på Oliver inden han skal sove. 

Nu er det jo ikke fordi, at jeg bare er væk mandag til fredag og slet ikke ser min familie. Og min stakkels mand er ikke blevet forvandlet til en hjemmegående husmor der sørger for alt i hjemmet, mens jeg knokler på arbejdsmarkedet. Men jeg kan godt mærke, at min hverdag er blevet en tand mere presset. Og jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at det her godt kunne bringe lidt af den der dårlige mor-samvittighed frem. For eksempel, hvis jeg mange dage i træk er sent hjemme, eller har mange aftener hvor jeg skal noget. Eller bare når jeg ikke føler, at jeg får brugt den tid på Oli som jeg gerne vil. 

Jeg forestiller mig lidt, at det er sådan en rigtig mor ting. At få dårlig samvittighed på forhånd over, at man kommer til at være mere væk i fremtiden. Eller at man begynder at overanalysere alle mulige ting og forestiller sig alle de scenarier, hvor man nu kommer til at skuffe sit barn. Som sikkert slet ikke bemærker ændringen synderligt.

Det kan sagtens være jeg tager fejl men jeg forestiller mig ikke, at min mand har gået og tumlet med de her tanker, når han arbejdede til sent. Og det er da også fuldstændig åndsvagt. I hvert fald, når det ikke er på et voldsommere niveau end det er for nogle af os lige nu. 

Det vil jeg prøve at sige til mig selv. Og så vil jeg nyde denne her weekend i Lalandia med min familie EKSTRA meget. Så jeg er klar til, at komme hjem og ikke have dårlig samvittighed over, at jeg gerne vil arbejde lidt ekstra. 

Fik du læst;

En af de nætter..

sludder mødre siger til deres børn

Og så husk at følg med  lige her På Instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de nætter..