En af de nætter.. – ballinogbaby
Strandet i Spanien med konkurs flyselskab - på fantastisk ferie

En af de nætter..

Jeg tror i kender dem. De der nætter, hvor det bare ikke er fedt. De nætter hvor barnet vågner 100 gange og man næste morgen føler, at man ikke har sovet så meget som et minut!

Sådan en nat havde jeg fornøjelsen af i nat. Lad mig sætte scenen for jer:

Jeg var kommet en anelse sent hjem fra arbejde og det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var at putte Oli. Det var ikke noget han var helt enig i og det tog lidt tid, hvor han satte sig op og kastede sutten efter mig og hvor jeg, prøvede at tale ham til fornuft.

Da han endelig sov, stod jeg i den mest klassiske forældre konflikt. Nemlig, om man skal gå tidligt i seng og få sovet, eller om man skal sætte sig og se film og nyde lidt voksen og alene tid.

Ufornuftig som jeg er, valgte jeg selvfølgelig at se film og spise slik. Og da jeg langt om længe lagde hovedet på puden og rigtig glædede mig til at sove – så skete der det der ikke måtte ske. Oli vågnede.

Ofte når han vågner, er det fordi han ikke lige kan finde sin sut og er noget der hurtigt er klaret. Men desværre ikke denne gang. Efter et par mislykkedes forsøg på at putte ham i hans egen seng, tog jeg ham med ind i vores, hvor han næsten altid plejer at falde i søvn.

Men ak og ve. Heller ikke det hjalp. Han var frisk som en fisk og kravlede rundt i sengen, sparkede farmand i maven og prøvede på, at stikke sin sut ind i mit øre.

TO EN HALV TIME gik der! To en halv time med baksen og bøvlen, før han til sidst lagde sig til at sove igen. Det er altså lang tid om natten! Og især, når man skal op kl. 6.

Det der undrer mig er dog, hvordan jeg nogensinde kunne klare den periode, hvor Oli lavede det her stunt hver nat. Det er jo forfærdeligt. Og alle jer, der stadig bliver vækket hver time, hver eneste nat. Og så sidder jeg har og brokker mig over en (forhåbentlig) enkel nat🙈

Fik du læst;

Når mor er uduelig om natten

Når far TROR han hjælper

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandet i Spanien med konkurs flyselskab - på fantastisk ferie