At flyve med en tumling – ballinogbaby
Må man prale af sit barn?

At flyve med en tumling

Første gang Oli var ude og flyve var han 4 mdr. Jeg var en smuule nervøs for, at have sådan en lille en med ud at flyve men jeg tænkte, at det nok skulle gå. Andre folk til gengæld, var RIGTIG nervøse på mine vegne. Jeg fik flere gange at vide, at det blev svært at flyve med en så lille en, som ikke forstod noget som helst. Det ville være nemmere når de blev lidt større og man kunne sætte dem med lidt legetøj eller en iPad. Ja tak.

At flyve med en lille baby er en trilliard gange lettere, end at flyve med en tumling med krudt i røven. En lille baby kan ikke gøre andet, end at ligge i dine arme og kukkelure. Det kan jeg love dig for, at en tumling kan!

Allerede da vi ankom til lufthavnen, var Oliver helt oppe og køre. Han fløj rundt, svingede sig i afspærrringsbånd og løb ind midt i køer. Han kiggede sig ikke engang tilbage efter sin mor og jeg overvejede lidt, om han egentlig bare ville være pisse ligeglad, hvis han opdagede jeg ikke var med.

Igennem toldfri shoppen prøvede han på, at få alt ned fra hylderne eller gemme sig bag parfumerne. Ikke på vilkår om han ville bæres, men han løb konsekvent den modsatte vej.

Da vi endelig nåede flyvet, var jeg godt og grundigt udmattet.

På trods af alt den ekstra motion jeg fik på turen rundt i lufthavnen (og den finestang jeg fik smurt ud på trøjen) synes jeg nu stadig det var nemt at rejse med ham! Og slet ikke så svært, som folk gerne vil gøre det til.

Jeg er helt med på, at der er stor forskel på børn og på, hvilket humør de er i den dag. Jeg har også prøvet, at have et skrigende barn en helt flyvetur, hvilket da heller ikke var en fornøjelse.

Men min erfaring er også, at folk altid er mega søde og forstående når det sker.

Og min aller nyeste erfaring siger mig, at det slet ikke er så svært at rejse med en tumling, hvis man gør plads til, at de kan lave lidt narrestreger på turen. Og selvfølgelig vigtigst af alt – hvis man sørger for at have rigeligt med snacks i tasken.

Hvad med jer? Har i været ude og flyve med jeres børn?

Fik du læst;

At rejse med en baby

Når baby græder hele flyveturen

og så husk at følg med på Instagram lige her!

2 kommentarer

 • Anja

  Vi skal flyve med vores søn til Januar og der er han lige blevet et år. Normalt ville jeg egentlig synes det var okay, men da vi har valgt så smart en destination som Thailand, er der et skift og ellers varer hver flyvetur 6 timer – det tænker jeg bliver nogle hårde timer. Samtidig er jeg nervøs for hvordan man omvender deres rytme til Thaitid, om han kommer til at kunne sove i klapvognen, eller om vi partout skal være på værelset hver dag kl. 18, for der skal han sove.
  Tror jeg går og frygter en masse ting unødvendigt, men folk er også virkelig gode til at fortælle en hvor “modigt” det er at man tør, og har man nu tænkt på dit og dat.
  Puha. Håber bare vi alle tre får en skøn ferie og at bekymringerne bliver gjort til skamme.
  Tak for dine rejsehistorier, de hjælper lidt på nervøsiteten ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ja enig! Folk er jo gode til at stresse en! Som du måske har læst var vi jo i Thailand da Oli var 6 mdr (så der er jo stor forskel) men der oplevede vi i hvert fald ikke problemer med tidsforskellen. Efter et par dage havde han vendet sig til det☺️
   Mit bedste råd er nok bare at tage tingene som de kommer og være afslappet. Så skal flyvetur, lurer og alt andet nok gå nemt af sig selv😁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Må man prale af sit barn?