5 råd til parforholdet efter baby er født – ballinogbaby
Ting vi skal stoppe med at sige til gravide!

5 råd til parforholdet efter baby er født

Nu er jeg på INGEN måde ekspert, sexolog, eller en anden form for fagperson der kan udtale sig om den slags. Meeen det vil jeg da ikke holde mig tilbage af! 

Så her kommer 5 råd til parforholdet efter baby er kommet ud: 

1. Sæt tid af til hinanden: Det er nok det mest sagte råd, men også noget af det sværeste! En baby tager hurtig alt ens tid og kærlighed og det kan være svært, at finde ekstra frem til sin kæreste når baby sover. Men det er en god investering! Få baby passet et par timer og smut ud og spis en middag,  hvor i kan kigge hinanden lidt i øjnene. Så kan i øse baby i kærlighed igen bagefter.

2. Kropskontakt: Jeg siger ikke, at i skal huske at knalde løs! For det er ikke sikkert, at det er det man har lyst til. Men husk stadig, at røre ved hinanden. Når man har rendt med baby på armen hele dagen, kan det virke uoverskueligt at sidde med sin kæreste i armene når baby er puttet. Man har måske mest lyst til, bare at sidde helt alene helt for sig selv. Men prøv alligevel at holde ham lidt i hånden eller få ham til, at nusse dig lidt i håret. Det gør underværker på den lange bane. 

3. Det der bliver sagt om natten glæder ikke om dagen: Der er en grund til, at man kan bruge manglede søvn som tortur metode. Mange opvågninger og ingen sammenhængende søvn, kan gøre frygtelige ting ved en! Derfor er det også vigtigt at huske, at de ting der bliver sagt i frustration om natten når baby græder løs, ikke gælder om dagen. 

4. Giv hinanden plads: At blive forældre er en stor ting. Og en kæmpe omvæltning på hele ens liv. Det kan godt tage lidt tid for begge parter, at vende sig til den nye dagligdag. Så prøv at undgå, at hug hovedet af din mand fordi han ikke første gang forstår, præcis hvad du har brug for. 

5. Grin sammen: Det aller vigtigste i et forhold (efter min mening) er, at kunne grine sammen. Og hvis der er noget der kan få de hårde dage til at lysne, så er det hvis man kan grine af lorten på tøjet, det fedtede hår osv. 

Som sagt er jeg ingen ekspert men jeg tror, at man kan komme langt med overstående råd. Så er det jo bare, at ting altid er lettere sagt end gjort. Og bare fordi man deler rådene ud, betyder det ikke man følger dem selv🙈

Fik du læst;

Ting vi skal stoppe med at sige til gravide

Hvordan du nemt holder dig slank

Og så husk at følg med i hvornår der kommer nye opslag, lige her på instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ting vi skal stoppe med at sige til gravide!