Det bedste ved barsel – ballinogbaby
Hvordan du holder den slanke linje, efter du er blevet mor

Det bedste ved barsel

 

Nu har jeg jo skrevet et par indlæg om Det hårde ved at være på barsel for jeg synes, at det er vigtigt også at sige højt når det er hårdt. 

Når det så er sagt, så synes jeg også det er vigtigt at sige, at det ikke kun er hårdt. Men også, at det er helt fantastisk!

Det år jeg var på barsel, var nok det bedste år i mit liv. Ja det er hårdt med de søvnløse nætter og den konstante amming, men der er så meget der vejer op for det! Fx:

At have fri: Jaa jeg ved godt, at det er et fuldtidsarbejde at være på barsel og alt det der, men når man normalt har et arbejde hvor man både har aftenarbejde, weekendarbejde og overarbejde –  så er det altså en fed følelse, at have kalenderen fri til at fylde op med mødregruppe, cafeaftaler osv.

Mødregruppe: jeg har sagt det før, men mødregruppe er det hyggeligste i verden. Man sidder bare og drikker kaffe, spiser kage og snakker om sine børn og mænd. Det perfekt. 

Ingen stress og jag: Når man er på barsel og har en lille baby, kan man ikke planlægge noget som helst. I starten kan dét også være mega stressende.  Men så snart man affinder sig med det, er det faktisk rigtig rart. Man kommer når baby vågner, og sådan er det. 

Cafetid: Jaa jeg ved godt jeg kom lidt ind på det ved det første punkt, men det er dælme også et vigtigt punkt! Der findes næsten ikke noget bedre, end at sidde og spise brunch en mandag formiddag, med en baby sovende på armen, mens resten af verdenen knokler afsted. 

Morgenstunden: selvom det var ubehageligt mange timer tidligere end jeg plejede at stå op, elskede jeg virkelig mine barselsmorgener. Oli var altid i sit bedste humør og der var god tid til, bare at ligge og putte og pludre i sengen. 

Alt den tid man har sammen: Selvom det er rart nogle gange, at komme ud i verdenen uden sin baby og uden gylp på trøjen, findes der bare ikke noget bedre end at være sammen med sit barn. Det aller bedste ved barsel er, at man hele tiden er sammen med sin lille guldklump. Man er der til at se første gang de ruller rundt, første gang de griber om noget og første gang de smiler til en. Og det er det mest fantastiske i verden!

Hvad var det bedste ved din barsel?❤

Fik du læst:

hvad jeg savner ved barselslivet

mor-sandheder om barsel

Barsel er da lidt ligesom ferie, er det ikke?

4 kommentarer

  • Sophie

    Jeg ÆÆÆÆLSKER at være på barsel😂 jeg synes simpelthen at det er det hyggeligste i hele verden at tulle rundt med min baby. selvfølgelig synes jeg også at det kan være super hårdt men i det store hele, så er det fantastisk! gruer for at skulle starte arbejde igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marielouise

    jeg elskede også alt den tid man havde til bare at sidde og nyde sin dejlige lille baby! Det er der bare så sjældent tid til i hverdagen♥️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan du holder den slanke linje, efter du er blevet mor