Hvordan du holder den slanke linje, efter du er blevet mor – ballinogbaby
Oli skal være fætter!

Hvordan du holder den slanke linje, efter du er blevet mor

I har jo nok alle fulgt og brugt min guide til; at smide graviditetskiloene. Men hvordan holder man sig slank, når dagligdagen sætter ind?

Det har jeg lavet en lille guide til lige her:

1. Vær’ stresset: Der er altså ikke noget der får kiloene til at rasle af, som sådan en omgang stress og jag. Den der, hvor man skal nå hjem og hente børn, handle ind, gå med hunden og BUM, så blev det aften, uden man havde nået at spise noget som helst hele af dagen.

2. Ingen aftentid: Sørg for, at have et barn det tager hundrede år, at putte om aftenen. Du skal tænke på, at hvert ekstra minut du sidder foran sengekanten og synger vuggevise, er et minut mindre hvor du kunne  (og ville) spise chokolade.

3. Sen puttetid: hvis dit barn af en eller anden mærkelig grund er nemt at putte, så frygt ej! Der er nemlig ogå den mulighed, at indføre en meget sen sengetid for barnet. Det er nemlig stort set umuligt, at finde den knitrende chipspose frem i smug, så længe barnet er vågent!

4. Bær’ dit barn alle vegne: Denne her går lidt igen fra sidste gang, men er stadig super relevant! Hver gang du bærer dit barn rundt på armen, sparer du nemlig 1 time i fitnesscentret! (ca.) Og jo større et barn des bedre! (Du vil måske opleve at pædagoger eller andre prøver at blande sig og sige, at du skal lade barnet gå selv. Det skal du bare ignorere!)

5. Natteroderi: hvis du ligesom jeg er stoppet med at amme, går du også glip af rigtig mange gratis kalorier, fordi baby ikke længere suger dem ud af dig. Men en måde, hvorpå man stadig kan tabe sig lidt ekstra er ved, at træne barnet i at vågne om natten og ville have vand. Især hvis barnet er placeret i den anden ende af huset, så man skal gå heeele vejen ned til barnet. Hvis man har en førstesal at placere barnet på, ville det være endnu bedre!

Har du kun lige født, så hold dig  dog til den første guide til at smide graviditetskiloene!

Fik du læst;

Guide til opdragelsen- hvad du ikke skal gøre

Er jeg den eneste mor der er træt af..

Og husk at følg med i nye opslag, lige her på instagram!

 

2 kommentarer

 • Sophie

  Det var da utroligt! Jeg følger alle rådene.. alligevel er det som om at kiloene bliver siddende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ja det var da noget værre noget! 😵 Måske du skal prøve at skrue lidt op for stressen?😆

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Oli skal være fætter!