Mor – sandheder. Når det er hårdt at være på barsel – ballinogbaby
Lidt om løgne, dårlig samvittighed og hvor hårdt det er, at være nogens mor

Mor – sandheder. Når det er hårdt at være på barsel

I forbindelse med, at jeg lavede det her indlæg om; løgne, dårlig samvittighed og hvor hårdt det er, at være nogens mor, 

bad jeg jer om, at komme med jeres sandheder omkring, hvordan livet på barsel også kan være. Og hvad man måske i virkeligheden har lyst til at sige, til dem i Netto der står med hovedet helt nede i vognen og spørg indtil, om det hele ikke bare er fantastisk.

Når man går rundt på barsel, kan man godt føle sig meget alene med det hele og med sine tanker. Man kan hurtigt føle, at man er den eneste der synes det er hårdt og at man er utaknemlig, fordi man ikke sætter nok pris på det man har.

Men sandheden er jo bare, at det altså er møg hårdt at være på barsel. Og at alle de her tanker og mange flere, er helt normale. Man er hverken utaknemlig eller en dårlig mor, fordi man går med de her tanker. Og man er i hvert fald ikke alene! Derfor har jeg samlet nogle af jeres tanker her for at vise, at vi alle er i samme båd:

1. Jeg husker tydeligt hvordan det var, hver gang vi fik gæster og alle spurgte “er det ikke fantastisk” NEJ tænkte jeg bare og jeg havde det hæsligt… En dag var vi ude og gå tur og vi mødte tilfældigvis min kusine. Hun faldt mig om halsen og udbrød “er det ikke forfærdeligt?” JO det er så!! Det var det beste jeg nogensinde havde hørt.. endelig følte jeg mig ikke længere mærkelig og alene..

2. Når folk siger; “Er han altid så nem og blid?” Hans far svarer altid, at det er han. Men sandheden er, at han er møg strid når den side vender til – og i perioder er det ret mange gange i løbet af en dag. Men i og med det er mig som har gået hjemme med ham, og i øvrigt næsten altid er den som tager kampene med ham, er det som om, at hans far aldrig ser de “negative” sider af sin søn.

3. Jeg synes altid, at jeg bliver lagt ord i munden af andre. “Er det ikke bare fantastisk, at det hele går så godt?” “Er det ikke bare dejligt, at du har fået sådan en nem en?” Og selvfølgelig synes jeg da det er fantastisk! jeg elsker den lille sveske højere end noget andet! men det er altså også ben hårdt arbejde. For eksempel:
Når hun ikke vil sove, men kun er ked af det og overtræt.
Når mine brystvorter bløder og er fyldt med sår, men jeg stadig ammer
Når jeg har været vågen hver time flere uger i træk.
De dage er det altså ikke kun en dans på roser!

4. Når mine tvillinger efter en heeeel dag med skrig og skrål og ingen lur i løbet af dagen (3. tigerspring – ohh my god!!) endelig falder i søvn og veninden stikker hovedet ned og siger:”hvor ser de fredfyldte ud – er de ikke nemme? De sover da ret godt?”“Nope, mor er tyndslidt og far er døden nær. Vi har haft hver vores dreng på armen og vi er klar på at skylle dem begge ud i toilettet..”

5. Jeg synes virkelig det har været og er, hårdt at være på barsel! Jeg har dage hvor jeg elsker det mere end noget andet, men der er også dage, hvor det hele bare er virkelig hårdt! Hvor jeg stadig kl. 17, når min mand kommer hjem, sidder i nattøj og med fedtet hår og ikke har noget en ENESTE ting. Ikke engang at spise. De dage kan altså godt være hårdere end man lige tror.

Kender du også til de her følelser? Så kommenter gerne dine egne tanker nedenunder!

 

Fik du læst;

Er jeg den eneste mor der er træt af..

Kære mor du gør det godt

Og så kan du følge med på instagram liiige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Lidt om løgne, dårlig samvittighed og hvor hårdt det er, at være nogens mor