Ååh de kære fædre.. – ballinogbaby
Tips til tandbørstningen

Ååh de kære fædre..

For efterhånden læænge siden, lavede jeg et indlæg fyldt med brok om de kære fædre.  Nogle synes det var mega sjovt og nogle synes, at det var det værste møg de havde hørt. Men altså, hvis man ikke kan få lov til at brokke sig over mænd på en “mommyblog” hvor søren kan man så?!

Men hvis du alligevel hører til den sidste afdeling, skal du nok ikke læse videre..

For efter jeg lavede indlægget, kom der flere kommentarer fra jer, med endnu flere historier om de kære fædre, som jeg samlede til et lille skriv. Af en eller anden grund, glemte jeg alt om det igen.. Men men men, nu kommer det altså her!:

De kære fædre:

“Min kæreste ville ikke overleve 2 dage på barsel og så er det sagt! Han hader rod, gylp og at snakke babysprog. Er det måske ikke de 3 ting der beskriver en barsel bedst?”

“Hvis min kæreste en gang til, udtaler sig om hvor godt baby sover om natten til andre, så er han altså i fare for, at få en flad! Den der sover godt om natten er ham! Ikke baby.. “

“Min mand har absolut verdens dårligste tålmodighed. Så hver gang han skal putte baby, går der sådan ca. 2 min før han kommer trampende ud og opgivende siger, at han altså har prøvet ALT og nu må jeg tage over.. “

Jeg elsker min kæreste overalt på jorden men nogle gange, så er han simpelthen uduelig! Fx. Når han bliver bedt om at pakke en pusletaske eller give bebsen et bad..”

“Min mand er stort set lige så distræt og nem at distrahere som vores 3 børn. Prøv lige at forestil jer hvilken tid det tager, at få de 4 ud af døren! #hovjegglemteligenoget #nuskaljegtisse #ogsåmig!”

“Nogle gange har jeg det som om, at min mand nærmere bare er et ekstra barn til flokken som jeg også skal fortælle, at han skal tage skoene af og ikke lege med maden. Til gengæld, er han den bedste legekammerat til børnene jeg overhovedet kunne forestille mig”

Noget du har brug for at komme ud med om de kære fædre? Så er det altså nu du har chancen!👇

Fik du læst;

Djævelske tricks børn alt for hurtigt mestre

Hvorfor må der ikke være forskel på drenge og piger?

Og husk du kan følge med i hvornår der kommer nye opslag, lige her på  instagram

 

5 kommentarer

 • Tanja Maria

  Der er intet af dette, der IKKE passer på min kæreste. Han er vitterligt den bedste legekammerat til A, men hold nu kæft hvor er han uduelig. Den anden dag skulle han hente hende fra dagpleje. Hun kom hjem uden jakke og i sandaler. Det regnede…..
  Jeg har også en gang bedt ham om at pakke pusletasken. BIG MISTAKE! Så stod vi der, med lort ud over det hele, ingen vaskeklude og intet skiftetøj.
  Den anden dag stod han sent op (han får altid lov at sove længe), og spurgte så, hvorfor vores datter og jeg var hjemme. Hun havde været vågne hele natten, fordi hun var blevet syg.
  Han har en gang i sit liv passet vores datter en hel dag og efterfølgende sagt, at det var det hårdeste, han nogensinde havde prøvet. Betyder det, at han hjælper mere til nu? Nej, nej. Det er jo kun hårdt for ham…….
  Ja, det er fandme heldigt, at min kæreste er så sød og sjov, for ellers var jeg skredet for længe siden 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Haha😂😂 så tragisk og komisk på en gang 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  åååååh ja. jeg kunne godt ha skrevet noget af det her!
  min mand ville heller ikke holde 2 dage på barsel selvom han tror jeg bare går og hygger med veninder🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ooh, hvor dejlig jeg ikke er den eneste der har det sådan…. Her kommer lidt herfra..
  Far har været på barsel i 14 dage sammen med mor, og efter 4 dage “alene” imens mor arbejder. Tager du ikke bebs med til dine forældre på søndag, så jeg kan tage et par ting fra to-do-liste… Kommer hjem søndag aften, far har sovet dagen væk, og mor tilføjer tilfældigvis et par ting på listen….
  Eller kommenrar som: “der står i bogen, at hun ikke skal spise om natten, så hvorfor stopper du ikke bare med at amme?” “du kan bare vække mig i nat, så giver jeg hende flasken”, 17 cirkelspark efter, tøsen bliver hysterisk, og jeg ammer, (husk, flasken med MM skal i fryseren i morgen tidlig) og far halvvågen spørger “hvorfor græder hun?” sidstnævnte er fars mest spurgte spørgsmål…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   “Hvorfor græder hun/han”! Den tror jeg er brugt af mange fædre landet over! 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til tandbørstningen