Tips til tandbørstningen – ballinogbaby
Djævelske tricks børn alt for hurtigt mestre

Tips til tandbørstningen

Nu har i jo været så søde at hjælpe mig, når jeg har skrevet desperat ud om mine problemer.  Så nu hvor jeg rent faktisk har fundet noget der virker – så vil jeg da selvfølgelig lige dele det med jer..

Og i det her tilfælde, er det den berygtede tandbørstning det handler om! 

Før havde jeg ikke forestillet mig, at det kunne være SÅ svært, at børste tænder på en der var SÅ lille. Men hold da helt op for en ballade det har været hver aften!

 

Men i forbindelse med, at jeg spurgte ud om råd til astma masken, var der flere der anbefalede, at tælle højt til 10 i mens man holdt masken for munden og så, klappede og hujede når man nåede til 10. 

Det begyndte vi så på morgen og aften når masken kom frem, og det havde en virkelig god effekt!

Nu har vi aldrig nogle problemer med den og han sidder stolt og klapper når vi har talt til 10.

Derfor var det jeg tænkte, at hvis det kunne gøre en astmamaske sjov, så kunne det måske også gøre underværker for tandbørstningen..

Og ved i hvad?? Det virker!

Nu tager vi et par omgange “10 sekunder med tandbørsten” mens vi tæller til 10 og klapper efter hver gang. Og nej det er da ikke det sjoveste han har prøvet i verden, men nu åbner han da munden så det er muligt at børste dem, uden at skulle lægge ham ned i et saksegreb.

Så tak til jer der gav mig det råd, for nu også at have løst mine tandbørste udfordringer! 

Hvad er jeres bedste “tandbørste råd”?

Fik du læst;

Djævelske tricks børn alt for hurtigt mestre

Hvorfor må der ikke være forskel på drenge og piger?

Og husk du kan følge med i, hvornår der kommer nye opslag lige her på instagram

2 kommentarer

 • Sophie

  Tv har altid virket godt her😅 Måske ikke det mest korrekte, men man må jo gøre hvad der virker for at få de tænder børstet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Præcis! Vigtigst er at de bliver børstet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Djævelske tricks børn alt for hurtigt mestre