Evner jeg har fået efter jeg er blevet mor – ballinogbaby
Så er der squ gået et år!

Evner jeg har fået efter jeg er blevet mor

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg måske ikke aaaltid lige har været den mest organiserede person. Faktisk har jeg en mørk fortid fyldt med mistede vanter, forsvundne punge og glemte skoletasker.

Derudover har jeg også altid været verdensmester i, at udskyde ting jeg ikke orkede. Lægeaftaler f.eks. Jeg er den værste til, at gå til lægen. Jeg håber altid problemet bare går over af dig selv, hvis jeg venter længe nok.

Men! Så blev jeg mor! Og så skete der ellers lige en ting eller 4:

1.  Jeg har fået en kalender. Fra at have været mega uorganiseret og “ hov havde jeg også lavet planer med dig” typen, er jeg nu den der noterer alt i vores FÆLLES kalender. Jep. Selv lille Oli har sin egen linje.

2. Min hukommelse. Jeg har altid haft hukommelse som en si. Faktisk har min tarvelige familie kaldt mig “frøken glemsom” en stor del af min barndom. Meen men men. Fra ikke at kunne huske hvad jeg fik af vide igår aftes, kan jeg nu pludselig huske alt hvad der sker med et foster i de forskellige uger i graviditeten og hvilke spring der udvikler baby hvordan. Måske ikke den mest brugbare viden, udover lige når man er gravid.. Men sådan er det.

3. Lægetjek. Oli og jeg har været flere gange til lægen end jeg har været hele mit voksenliv. Pludselig er der jo 5 ugers undersøgelser, vacciner og jeg kunne blive ved. Og ved i hvad? Jeg har booket dem alle i goood tid, skrevet dem ind i kalenderen og pænt mødt op! .. Bortset lige fra den ene gang, hvor jeg glemte det. Men det var kun 1 gang!

4. Tænke fremad. Jeg har aldrig været typen, der lige tog en trøje med i tilfælde af, at det blev koldt. Jeg har mere været den der kiggede ud af vinduet, vurderede at solen skinnede og derefter, pissede afsted i shorts uden at gennemtænke, at jeg skulle være væk hele dagen. Men nu! Nu pakker jeg jo som om, jeg aldrig vender hjem igen. Skiftetøj, ekstra skiftetøj, trøjer, madpakker, snacks, jamen der er ikke det, jeg ikke pakker når vi skal afsted!

Det eneste problem, som jeg måske faktisk først rigtig indser nu er, at det kun er når det kommer til Oli jeg har lært disse ting. Jeg kan faktisk stadig ikke selv finde ud af at gå til lægen. Eller tænke fremad..

Nu kan du jo passende læse: 5 situationer hvor jeg er helt håbløs

Eller fik du læst;

Den forfærdelige ventetid

3 ting om børn jeg overhovedet ikke forstår

Og husk at følg med på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der squ gået et år!