Den forfærdelige ventetid – ballinogbaby
Når man får barn som skilsmissebarn

Den forfærdelige ventetid

Flere af de bedste jeg kender er nu blevet gravide og det er det mest vidunderlige der kunne ske.  Jeg glæder mig ufatteligt til Olivers små nye venner komme til verden og til at se, hvor fantastiske de her piger kommer til at være som mødre.

Alt den snak om graviditet og voksende maver, har mindet mig om tiden hvor min mand og jeg besluttede os for, at nu skulle vi lave en baby.

Hele mit “voksen” liv har jeg gået og været super nervøs for, at blive gravid. En enkel forkert p-pille og så troede jeg straks, at nu var det sket!

Da vi så besluttede os for at gå igang kom det virkelig bag på mig, hvor besværligt det egentlig er.

Jeg læste mig frem til, at man kun har 15- 20 % chance for at blive gravid, pr. Gang man har ægløsning. Det er jo ingenting! Og det kræver så endda, at man har styr på sin ægløsning.  Og hvem har det??

Nu er jeg ikke en særlig tålmodig type og på trods af, at jeg selvfølgelig havde googlet mig frem til alle disse statistikker, tænkte jeg alligevel naivt, at det bare skete i første huk.

Jeg blev så helt voldsomt skuffet, da det ikke skete. Jeg følte mig rigtig dum når jeg sagde det højt for jeg vidste jo godt, at det mest normale var at der gik flere måneder. Og at jeg lød snot forkælet og naiv når jeg sagde det. Men det er altså svært at tale sine følelser til fornuft.

Da jeg heller ikke blev gravid i andet forsøg, begyndte jeg straks at tro, at der var noget galt. – helt åndsvagt, jeg ved det godt! Men alle steder omkring mig blev folk gravide og jeg hørte hele tiden historier om, hvor chokerende hurtigt det var gået. Og jeg ville jo bare så forfærdeligt gerne være gravid!

Hver morgen kiggede jeg ned på min dumme flade mave og bandede over, at der ikke lå en baby derinde. Jeg kiggede længselsfuldt efter alle gravide jeg så. Jeg følte virkelig, at det var den længste ventetid i verden.

Tredje gang blev jeg gravid. Der gik kun tre måneder og alligevel, følte jeg det, som den længste ventetid i verden.

Her efter Oli er blevet født og jeg har snakket med flere andre mødre har jeg jo godt indset, at det altså ikke bare er noget man bliver vupti vupti. Jeg føler mig stadig dum når jeg fortæller om, hvor utålmodig jeg var, selvom det gik så hurtigt.

Men en ting er jo hvad man ved, en anden ting er hvad man føler. Og når der er noget man bare virkelig gerne vil, er det bare så svært at vente!

Hvor længe forsøgte i, og hvordan klarede i den forfærdelige ventetid?

Fik du læst;

3 ting om børn jeg overhovedet ikke forstår

Når man får barn som skilsmissebarn

Og husk at følg med på instagram

 

 

8 kommentarer

 • Frederikke

  Da min mand og jeg besluttede os for at påbegynde projekt-baby, fik jeg fjernet min spiral. Det viste sig efter doktors mening at jeg blev gravid dagen efter 😂 jeg fik fjernet min spiral d. 17/8-2017 og jeg havde termin 18/5-2018. Jeg mærkede det rigtig hurtigt, faktisk var jeg kun 4 uger henne, men jeg kunne bare mærke det! Selvom jeg tog 5 graviditetstest som alle viste negativ, så var jeg bare sikker. Jeg kom ind til lægen og han bekræftede mig i det! Han blev lidt forbavset over at jeg opdagede det så hurtigt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg havde det lidt ligesom Julie, vi forventede at der ville gå omkring et år, for det gjorde det for mine forældre dengang De skulle lave mig. Men der gik nok omkring en måned fra vi smed al prævention (4 siden jeg smed p-piller) og nu har vi en lille datter på 15 dage og vi havde jo egentlig først regnet med at blive gravide nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ej hvor vildt! Stort tillykke med hende 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg havde det nok lidt omvendt. Jeg har et par veninder der havde prøvet i flere år, og endt ud i kunstig befrugt, reagensglas osv. Jeg var overbevist om at jeg, begrund af min aldre (28), vil have svær ved at blive gravid og begrund af mine veninders historie, var jeg forberedt på det værste.
  Jeg kunne dog ikke have taget mere fejl, kun en uge efter jeg havde fået fjernet min p-stav blev jeg gravid! Så det gik voldsomt hurtigt og vi havde virkelig svært ved at tror på det. Det var nok først til 12 ugers scanning at vi var helt overbevist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Havde en mens efter min spiral kom ud og så var jeg gravid og har en søn på 14 mdr. Så må vi se hvor længe nr 2 er med at komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når man får barn som skilsmissebarn