Hvordan kan man elske nogen så højt? – ballinogbaby
Når far stormer ud i nattens mulm og mørke

Hvordan kan man elske nogen så højt?

Kender i det, hvor man sidder og kigger på sit barn og får ondt helt ned i maven over, hvor meget man egentlig elsker dem?

Hvordan man næsten kan begynde at græde over, hvor stor ens kærlighed er?

Det lyder måske lige lovligt pladderromantisk for dem der ikke har prøvet det endnu, men det er altså rigtigt. Den kærlighed man får og har til sit barn, er uden sammenligning.

Allerede i graviditeten, går man kærligt og nusser maven og tænker på, hvor meget det lille væsen vil komme til at betyde for en. Hvordan man vil passe på det, tage sig af det og elske det.

Så kommer fødslen og pludselig (okay ikke pludselig, men efter timers tortur) sidder man med det lille bitte skrøbelige væsen i sine arme og man er hele deres verden. Det er så overvældende og fantastisk på en og samme gang.

I min graviditet læste jeg mange artikler hvor det blev nævnt, hvor normalt de egentligt er, at man ikke føler kærligheden til barnet med det samme. At det er okay og at den nok skal komme.  Det er rigtig beroligende at læse om hvis man  står i siuationen og føler sig forkert, men det gjorde også, at jeg næsten blev chokeret over den voldsomme kærlighed jeg følte, fra første øjeblik jeg så ham.

Jeg husker hvordan jeg sad på sengekanten, med hans sovende lille krop i armene og tårerne trillende ned af mine kinder mens jeg tænkte, at kærligheden aldrig kunne føles større end dette.

Alligevel føler jeg kun, at min kærlighed til ham er vokset. Vokset i takt med han har lært at smile og grine. I takt med at han har lært at vende sig, kravle og så gå. Vokset i takt med, at jeg lærer ham at kende.

Jeg kan slet ikke forstå, at man kan rumme så meget kærlighed…

 

Fik du læst;

Når far stormer ud i nattens mulm og mørke

hvor meget må ens barn blive passet?

Og husk at følg med på instagram eller facebook

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når far stormer ud i nattens mulm og mørke