Ferie depression – ballinogbaby
Mor humor når det er bedst..

Ferie depression


Jeg har aldrig helt forstået det, når folk efter en ferie siger at; nu er de helt genopladet og klar til at komme tilbage på arbejde igen.. tværtimod. Nu længere ferie jeg har, nu mindre klar til at komme tilbage bliver jeg! 

Det er bestemt ikke fordi, at jeg er ked af mit job. Jeg er faktisk rigtig glad for det. Men det er som om, at når ferien nærmer sig sin ende, bliver jeg ramt at kæmpe “ferien slutter snart ” panik!

Jeg forestiller mig alle mulige umulige måder hvorpå, at min ferie på mirakuløs vis kan blive forlænget. Det kan være alt fra askesky og lufthavnstrejke, til pludselig udkørselsforbud i hele Danmark. Jep. Så barnlig er min hjerne stadig. 

Som når man hver morgen i folkeskolen vågnede op og inderligt håbede på, at man ville få snefri eller læreren var syg. 

Når jeg så indser, at det ikke kommer til at ske og jeg altså skal møde op på arbejde mandag, så kommer depressionen. Hvor jeg kigger rigtig surt på alle andre der stadig har ferie og har YDERST ondt af mig selv.  

I år er slet ikke nogen undtagelse. Selvom vi selv har valgt, kun at holde 1 uge her i skoleferien, så vi kan rejse senere på året, har jeg nået at fortryde min beslutning 100 gange den seneste uge. Især i det her fantastiske vejr er det sidste man har lyst til da, at skulle tilbage på arbejde. 

Meeen mon ikke jeg er rimelig tilfreds med min beslutning når sommeren er slut og der er ferie i vente?

Fik du læst;

mor-humor når det er bedst

kære mor du gør det godt!

Og så husk lige af følg med på Instagram Her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor humor når det er bedst..