Vores fantastiske bryllupsdag – ballinogbaby
7 ting alle mødre har dårlig samvittighed over. (Og som de skal stoppe med at have!)

Vores fantastiske bryllupsdag

Jeg havde jo advaret om, at der ville komme et lille skriv om vores bryllupsdag på et tidspunkt. Og jeg har netop modtaget første omgang bryllupsbilleder og er derfor helt tilbage i bryllupsstemningen! Jeg har desværre kun fået billeder fra vielsen indtil videre (dog 600 stk.) og er ved at gå ud af mit gode skind af utålmodighed. Men jeg kan måske også godt forstå, at 5.000 billeder tager mere end et øjeblik at sortere og beskære.

Men så har jeg jo også en god undskyldning for, at smide bryllupsbilleder op mange flere gange endnu!

Her kommer, muligvis verdens længste blogindlæg;

Vores fantastiske bryllupsdag:

Fredag:

Aftenen før brylluppet tog min søster, Oli og jeg, hjem og sov hos min mor. Aftenen blev brugt på, at få ordnet negle, drukket vin og kigget på billeder fra min mor og fars bryllup. Det var SÅ hyggeligt og min mave summede konstant med sommerfugle. Jeg var som et lille barn juleaften og kunne overhovedet ikke falde i søvn.

Lørdag morgen:

Kl. 09  kom make-up og hår damen og så gik hun ellers igang med at gøre mig anstændig at se på. Imens jeg sad der, sørgede min søde mor for at komme med vin til mig i ny og næ, få noget mad i mig (meget vigtigt) og tog sig af Oli. Det var så skønt, ikke at skulle tænke på noget selv, men bare at kunne sidde og nyde det.

Kl. 12:30 kom min far og hentede min søster og jeg, for at køre os til kirken. Af en eller anden grund, var det her min søster der var så stresset og nervøs, at hun næsten ikke kunne være i sig selv. Hun fløj rundt og mumlede “iih jeg er nervøs” mens min far og jeg pænt stod og ventede og prøvede at fortælle hende, at det altså var meget mærkeligt at hun var den der var nervøs.

Men da vi nærmede os kirken, kunne jeg dårligt trække vejret af spænding. Ikke fordi jeg var nervøs og slet ikke fordi jeg havde fået kolde fødder men fordi, at det øjeblik  jeg nu havde glædet mig til heeele mit liv, kun var få minutter væk. Og da præsten og fotografen var gået ind og der kun var få sekunder til, at dørene gik op, tror jeg mit hjerte stoppede et lille øjeblik. Det var det vildeste øjeblik da min far kiggede på mig og spurgte om jeg var klar – og så åbnede dørene.

Jeg var ikke nået meget mere end 4 skridt ind i kirken, før jeg kunne mærke tårerne. Jeg har hele tiden joket med, at Nikolaj SKULLE græde når han så mig, men jeg havde ikke lige overvejet, at jeg selv ville græde løs. Det var bare så stort, at jeg ikke kunne holde det inde. Det var de mest rørende, at gå ned af kirkegulvet mod Nikolaj, mens alle jeg holder af stod og smilede kærligt til mig på vejen. Jeg bliver helt rørt igen bare jeg tænker på det.

Selve vielsen gik virkelig stærkt! Under salmerne sad Nikolaj og jeg og blinkede fjoget til hinanden og fniste som 2 små skolebørn. Pludselig skulle vi op og stå og så var det tid til at sige JA til hinanden. Ingen af os fik lavet det akavede “ja” hvor der ikke kommer ordentlig lyd ud, om vi frygtede og jeg lod også vær’ med, at tudbrøle da han kiggede på mig og sagde JA.

Til gengæld brød jeg fuldstændig sammen, da den sanger vi havde booket til at synge “I cant help fallin in love with you” for os, gik igang med at synge. Det er det smukkeste jeg har hørt og hele situationen med hendes stemme i kirken og Nikolajs hånd i min, kunne jeg slet ikke håndtere. Tårerne trillede ned af mine kinder og gør det stadig, når jeg lytter til sangen. 

Efter vielsen, holdt vi reception hjemme i vores have. Det var helt overvældende at være centrum og hvor end man kiggede hen, var der folk der smilede og skålede og alle var der for, at fejre ens specielle dag.

(Ja nu er det jo så, at mine billeder slipper op 🙈)

Efter receptionen kørte vi ud for at få taget bryllupsbilleder nede ved Fredensborg slot og sø. 3.000 af billederne blev nok taget der og indebar, både Niko der svingede mig rundt oppe i armene, os der løb ned af en badebro (tæt på at falde i vandet) og en masse kyssebilleder foran smuk baggrund.

Middagen:

Før vi havde set os om, var kl. 18 og middagen gået igang. Ligesom med ens første tid med baby, havde folk hele tiden sagt at jeg;” skulle huske at nyde det! For det går så stærkt!” Og de havde sørme ret igen. Tiden gik virkelig stærkt.

Under middagen fik vi de mest fantastiske taler fra både vores forældre og søskende. Jeg blev simpelthen så rørt over alle de ting folk sagde og især Nikolajs tale, slog benene helt væk under mig. Endnu engang græd jeg løs.

Selv havde jeg forberedt et lille danseshow for Nikolaj med mine veninder og hans venner, hvilket bare var mega sjovt! Jeg havde måske drukket mig liiidt for meget mod til det, for gulvet blev ved med at dreje når jeg drejede rundt, men det gik lige efter planen og var kæmpe skægt at lave.

Efter brudevalsen var danset og Nikolajs strømper klippet i stykker, sluttede aftenen af med DJ og dans i vilden sky.

Det var bare den mest fantastiske dag, aften og nat❤❤

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

7 ting alle mødre har dårlig samvittighed over. (Og som de skal stoppe med at have!)