Råd søges – hvorfor hoster min dreng? – ballinogbaby
Paris uden Oli

Råd søges – hvorfor hoster min dreng?

Kære mødre

Nu er det altså blevet tid til, at jeg skal bruge jeres hjælp igen! For jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvorfor lille Oli bliver ved og ved med at hoste.

Siden han var ca. 4 mdr. har han hostet lidt on/off hele tiden. Det har selvfølgelig været naturligt nok i forbindelse med forkølelse og andre sygdomme som sådan nogle små bebser hiver til sig, men jeg synes det er blevet værre på det sidste. Hosteperioderne er længere og jeg synes også, at han hoster når han ikke er forkølet eller noget som helst andet.

Jeg har selvfølgelig haft ham til lægen flere gange for at blive undersøgt. Min første tanke var, at han måske kunne have astma. Jeg har det selv, så det ville ikke være helt urealistisk at han også kunne have det. Men der er intet astmatisk over hosten og intet at finde på lungerne.

Hver gang jeg har været til lægen med ham har jeg fået at vide, at det er normalt at små børn hoster meget. Men er det det?? Det synes jeg bare ikke..

Igår havde jeg ham til en øre-næse-halslæge for at se, om han kunne finde noget lægerne ikke kunne. Meeen nej. Alt var også fint i det område.

Han nævnte dog, at det måske kunne være noget tilbageløb af mavesyre, lidt ligesom reflux der gjorde det. Men det var ikke noget han vidste nok om til at kunne udtale sig. Så han henviste mig tilbage til lægen..

Jeg har også hørt rygter om, at mælkeallergi kan give hoste og irriterede slimhinder? 🙈

Så, kære jer, er der nogle af jer med mælkeallergi-børn der har oplevet at de har hostet meget? Eller ved pollen allergi? Eller nogle som har stået i samme situation og har et bud på hvad det kan være?

For jeg er TRÆT af, at få fortalt det er helt normalt!

Vil du læse noget der slet ikke har noget med det at gøre?

Så læs; kiksede situationer min baby har været skyld i!

4 kommentarer

 • Malene

  Stakkels lille ven! Jeg synes nu stadig det lyder lidt som om, at det godt kunne være astma? Uden at vide nok om det selvfølgelig! Jeg ville nok presse på hos lægen og sige jeg ville have ham undersøgt grundigere for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Min søn har hostet meget siden han var spæd og er nu 1 år. Han havde refluks de første 6-8 måneder, men det er heldigvis gået i sig selv igen. Men jeg mistænker at han har pollenallergi, da han har samme symptomer som mig (jeg har allergi), og de kom ca samme tid. Jeg mistænker lidt at hosten bl.a. kommer derfra 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Det har jeg faktisk også selv overvejet! Har nemlig også allergi.🤔

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris uden Oli