Paris uden Oli – ballinogbaby
Glæden ved at have et barn og ikke en baby

Paris uden Oli

Så er vi kommet hjem fra en HELT fantastisk bryllupsrejse til Paris. Ooog den tænkte jeg, at jeg lige ville skrive lidt kort om 🙂

Fredag formiddag, efter vi havde kysset og møsset på Oli i uendeligheder, kørte min mand og jeg (Wow det lyder mærkeligt at sige) i lufthavnen. 

Sidste gang vi var i Paris sammen var vi, på grund af mig naturligvis, så tæt på at misse vores fly som man overhovedet kan være. Da vi steg ud af toget i lufthavnen, var de igang med at boarde flyet. Vi var derfor de iditoter man ser komme løbende gennem gaten i fuld galop og hvor man tænker; “Nu må i da lige tage jer sammen!”

Det ville vi gerne undgå denne gang, så vi tog afsted i goood tid og Niko bad mig om, at vise at jeg havde husket mit pas ca. 5 gange. 

Jeg havde både flottet mig med kaffe og dameblade nu jeg skulle nyde en flyvetur uden baby, men jeg endte selvfølgelig med at sove hele vejen. 

Vi kom frem til den skønneste lille lejlighed min far og hans kone havde booket til os. De havde endda afleveret en overraskelse til os, med både champagne og lækkerier der stod klar da vi kom.

Denne her tur var min 10. gang i Paris, men byen var lige så fantastisk som den plejer. Som en hver anden turist, elsker jeg området langs Seinen, med alle de flotte gamle bygninger. Dem kan jeg bare gå og kigge på igen og igen. Især Notre Dame er jeg helt pjattet med! Måske fordi en stor del af min barndom er gået med at se Klokkeren fra Notre Dame..

Da vi ikke havde så forfærdelig mange dage og vi begge har været der før, valgte vi ikke at bruge tiden på turistting og museer. Vores 1. prioriteret var lækker mad og massere af det og så selvfølgelig, bare at nyde hinanden og byen. Oooog så også lige at sove længe. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke var noget jeg havde set frem til! 

Når det kom til savnet af Oli, var det ikke så slemt som jeg havde troet. Jo selvfølgelig savnede vi ham helt vildt! Og hver gang vi så en dreng, en baby eller bare noget der mindede os om Oli, kiggede vi på hinanden og sagde: “ååårh lille Oli!” Men vi havde heldigvis også overskud til bare at nyde ferien. Vi fik hele tiden de skønneste billeder og videoer af Oliver der hyggede løs derhjemme og det hjalp meget. 

Jeg er glad for, at vi ikke var væk i længere tid for til sidst, var det lidt svært at undvære ham. Men jeg er virkelig også glad for, at vi gjorde det. Det har været et par helt fantastiske dage.

 Fik du læst;

Kiksede situationer min baby har sat mig i

Glæden ved at have et barn og ikke en baby

Vil du følge med? Så kam du gøre det lige her på Instagram 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Glæden ved at have et barn og ikke en baby