Glæden ved at have et barn og ikke en baby – ballinogbaby
Kiksede situationer min baby har været skyld i

Glæden ved at have et barn og ikke en baby

Nu er Oliver blevet så stor, at man vidst ikke længere kan være bekendt, at kalde ham en baby. Og selvom jeg ELSKEDE barselstiden med ham og selvom det var så nemt og hyggeligt, når han bare faldt i søvn på min arm når han var træt, er der altså også nogle ting der bare er blevet meget lettere af, at han er blevet en stordreng. Som fx:

At jeg kan være væk fra ham i mere end 3 timer.  Den gang jeg ammede var det altid lidt risikabelt, at bevæge sig væk fra ham i længere tid ad gangen. For hvad hvis han blev sulten?? Nu kan både far og bedsteforældre give ham mad, ligeså godt som jeg. 

At han kan give udtryk for hvad han gerne vil. Nu er det jo ikke fordi, at han kan bede om et glas vand og en ekstra omgang kylling karry, men det er blevet meget lettere at regne ud, hvad det er han gerne vil. Som når han hysterisk kaster sig ned på gulvet, fordi han ikke får lov til at kravle ud af døren. 

At jeg ligner mig selv igen. Man siger at det tager lige så længe som graviditeten, at komme sig over den igen. Og det vil jeg sige passer meget godt! Det er skønt igen at kunne passe sit tøj og ikke at skulle tage højde for, at det skal være ammevenligt og skjule topmaven. 

Olivers personlighed.  Selvom jeg også elskede ham uendeligt højt, da han lå der som en lille hjælpeløs baby der hverken kunne gøre fra eller til, føles det som om, at min kærlighed er blevet endnu større efter han er blevet større. Det smil jeg får når jeg henter ham i vuggestuen, eller hans latter når vi tumler rundt i sengen gør mig så uendelig lykkelig. 

At være ude af barselsboblen. Jeg elskede at være på barsel. Det gjorde jeg virkelig. Og jeg glæder mig også til næste gang! Men det føles også lidt, som om ens liv er på pause. Alle aftaler, planer og ønsker afhænger af den baby, der er klistret fast til en. Det er nu meget rart, lige at få en pause fra det.

fik du læst; kiksede situationer min baby har været skyld i

Eller råd mod graviditetskvalme

Og så husk at følg Ballinogbaby på Instagram  👌

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiksede situationer min baby har været skyld i