På ferie uden sit barn?? – ballinogbaby
Mad der er godt at kaste op og andre graviditetskvalme råd

På ferie uden sit barn??

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har fået kreeret så mange indlæg her det sidste stykke tid og det vil jeg gerne beklage. Men det er jo fordi, at jeg i lørdags blev gift (!!!) med min skønne mand og sådan et bryllup, er godt nok noget af en tidsrøver!

Og baaare rolig alle jer der sidder og tripper utålmodigt! Der skal nok komme en laaaang beskrivelse af dagen, spækfyldt med billeder. Og til jer der ikke er interesserede, ja så det bare ærgerligt! 😜

Men først skal det handle lidt om bryllupsrejse. For med bryllup følger der jo også tit en bryllupsrejse.

Det bedste jeg ved er at rejse og egentlig synes jeg, det ville være rimelig passende hvis vi tog et år ud af kalenderen og rejse jorden rundt på bryllupsrejse. Men sådan noget kan man åbenbart ikke bare gøre, når man har et fuldtidsarbejde og ikke har en krone på lommen. Typisk.

Så derfor måtte vi jo finde ud af, hvad vi så skulle gøre. For rejse det skulle vi. Det aller største spørgsmål var dog, hvad vi gjorde med Oli. For selvom vi elsker at rejse med ham og har planer om at gøre det mange gange endnu, er der bare ikke særlig meget romantisk nygift stemning over, en lille fyr der vågner kl. 6, går i seng kl. 19 og helst vil sove mellem mor og far.

Men kan man overhovedet rejse væk fra sit lille barn? Ikke så overraskende, er det et spørgsmål der er maaange forskellige holdninger til. Typisk er det dem uden børn der siger:”Saaaaagtens! Afsted med jer!” og dem med børn der siger: “uuuh det ville jeg godt nok ikke selv kunne.. ” og det kan jeg da sagtens følge dem i. Jeg savner jo også Oliver bare jeg kommer hjem en dag og han allerede sover. Men jeg tror også det er rigtig vigtigt at man plejer sit parforhold og har tid til bare hinanden. Så derfor er vi kommet frem til, at vi gør det! Og hvis jeg selv skal sige det, har vi fundet den helt perfekte løsning.

Vi er nemlig så heldige, at vi i bryllupsgave har fået en forlænget weekend til Paris af min far og hans kone. Med pasning af Oliver imens. Hvor lækkert er det lige!

Så i morgen efter vi har afleveret Oli i vuggestue, suser vi i lufthavnen. Og så er vi hjemme igen til at kysse og kramme ham mandag.

Jeg glæder mig utroligt meget, til at komme tilbage til Paris. Jeg har sammenlagt brugt mange måneder i den by og jeg elsker både dens udseende, stemning og lækre mad og vin. Og jeg er rigtig spændt på, hvordan det bliver at være væk fra vores lille skat flere dage i træk! Måske vi bare kommer til at sidde på hotelværelset og se på videoer af ham mens vi græder?

Hvad er det længste i har været væk fra jeres små børn?

Fik du læst;

Derfor hjemmepasser jeg ikke min dreng

5 ting jeg gerne vil undgå i min næste graviditet

Og så husk selvfølgelig også at følg med på instagram!

 

 

 

4 kommentarer

 • Mie

  5 timer 🤪 Men han er også kun 4,5 måneder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Da vores søn var tre år var vi 6 dage i New York på ferie og besøge min veninde der boede der ovre.
  Det var en fantastisk ferie men da vi havde muligheden for at rejse langt uden børn igen er jeg glad for vi ikke gjorde det det var fantastisk at have børnene med.
  Men vi har en til to gange om året taget en weekend/overnatning på hotel bare manden og jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Lyder også som en god måde lige at pleje forholdet på!
   Er enig i det også er helt fantastisk at rejse med børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad der er godt at kaste op og andre graviditetskvalme råd