Hvad jeg især savner ved barselslivet – ballinogbaby
Bryllupsstress..

Hvad jeg især savner ved barselslivet

7bdc322d-9a85-4f0a-898c-423d86d6e4bf

Alle medlemmer af “mødreklubben” kan nok blive enige om, at det kan være djævelsk hårdt at være på barsel. Men også helt fantastisk. Og selv om jeg er glad for at være tilbage ude i det virkelige liv, så savner jeg også allerede barselslivet!

Især de her ting:

1. At være den første til at se al udvikling. Da jeg gik hjemme med Oli og han begyndte på en ny ting, som at klappe eller kravle, så var jeg der altid lige når det skete. Og var den, der stolt kunne fortælle om det til farmand når han kom hjem. Nu er der flere ting jeg går glip af. Som forleden da jeg hentede Oli i vuggestuen og han glad, vinkede farvel til pædagogen. “Du er sååå god til at vinke Oliver” sagde hun så. Og åndsvagt nok, havde jeg lyst til at græde lidt. For jeg var gået glip af aaaalt den vinken han åbenbart havde lavet mens jeg var på arbejde.

2. Stille morgener. Selv om Oli oftest vågnede tidligt elskede jeg, at man bare kunne starte dagen helt stille og roligt. Ingen stress og jag med at komme i tøjet og få spist havregrød og ud af døren til en bestemt tid.

3. Mindre dårlig samvittighed. Selvom Oli virker rigtig glad for sin vuggestue, kan jeg godt have dårlig samvittighed over, at han skal være der så mange timer.

4. Mødregruppe! Noget af det bedste man kan bruge sin barselstid på. Kaffe og kage i lange baner, blandet med babysnak. Hvad mere kan man egentlig ønske sig?

5. Sovende baby på armen. Okay det her er godt nok mere end bare lige en måned siden. Men hold da op hvor jeg savner, da Oli var en lille bebs der faldt i søvn alle steder og som faldt i søvn i mine arme. Der er næsten ikke noget hyggeligere, end at se film med en fredfyldt baby sovende i sine arme. (Hvis man altså har husket at have vand, kaffe og chokolade inden for rækkevide!)

6. Ingen planlægning. Hold da op hvor jeg savner, at kunne alt hele tiden. Før var min kalender ikke fyldt med meget andet end lidt lægeaftaler, mødregruppe og en sundhedsplejerske i ny og næ. Og så kunne man ellers fylde dagene ud med veninde besøg, gåture og kaffedrikken. Nu er det et større puslespil bare at finde ud af, hvornår både min kæreste og jeg er hjemme og spise aftensmad samtidig.

 

Fik du læst;

7 ting jeg har lært om livet som mor

eller missede du måske

sludder mødre siger før de bliver mødre

Og husk at følg med på instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Bryllupsstress..