Farvel flotte ammebryster.. – ballinogbaby
Sludder mødre siger til andre mødre

Farvel flotte ammebryster..

0959b25e-5946-4fc5-89fa-303e0da51b13

Jaa nu skal det handle lidt om bryster.. og om amning. For nu er jeg officielt stoppet med at amme!

Det har hele tiden været min plan, at stoppe når Oli blev omkring et år. Selvføgelig ville jeg helst at han bare selv sagde fra, men jeg har heller aldrig haft lyst til, at skulle amme til han var 2-3 år.

Jeg tænker intet ondt, om folk der gerne vil fortsætte amningen så længe som muligt, men det har bare aldrig været et ønske fra min side.

Dog har jeg frygtet ‘dagen hvor det skulle slutte’ en del fordi jeg var bange for, at det ville ende i en masse vågne nattetimer og bøvl og baks ved sengetid.

Og med både bryllup og bryllupsrejse (uden Oli) forude, har jeg været rimelig nervøs for, om jeg ville kunne nå at vende ham fra inden brylluppet.

Indtil  sidste torsdag, er han blevet ammet ved sengetid og så igen i de meget tidlige morgentimer. Min plan var så, først at skære puttetids-amningen fra og når det kørte, kaste mig over den sidste og sværeste.

Meen men men. Alt den bekymring og planlægning har endnu en gang været uden grund. For Oli faldt i søvn uden problemer den første nat – og sov så til næste morgen uden mad. Ooog har gjort det sådan lige siden.

Pludselig ud af det blå, sover han om natten og han er ikke én gang vågnet og efterspurgt brystet. Højest en tår vand eller sutten.

Hvis det er zoneterapueten der har udført sådanne mirakler, skylder jeg hende en kæmpe tak og en plade chokolade.

Men det betyder så også, at nu hvor jeg ikke har ammet i over en uge, er mine bryster godt og grundigt drænet for mælk. Og sikke da en skuffelse det er!

Jer der ammer må vide, at på trods af de småirriterende “fejl” sådan et par ammebryster har – som at sprøjte mælk ud på upassende tidspunkter, så er de altså også ret lette at holde af!

For for at sige det pænt, så gør det altså bare brysterne liiiige lidt pænere, at være spændt op med mælk.

Og nu er jeg faktisk godt og grundig utilfreds med dem, jeg er blevet skænket fra naturens side.

Måske man skulle skynde sig at lave en baby mere, så man kunne få dem tilbage?

b6bed9be-57db-4825-b0dc-2d60f02ee974

Vil du læse mere? Så læs

Sludder mødre siger til andre mødre

Og husk! At følg med på Instagram her!

2 kommentarer

 • Shandie

  Jeg vil så sige, at når man har store bryster i forvejen, så er “ammebryster” forfærdelige, endnu tungere og større end før, og man kan ikke passe noget! Og finde amme bh’er i en stor nok størrelse er næsten umuligt.. så jeg glæder mig til at få mine gamle bryster tilbage 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Se det kunne jeg også godt forestille mig var møg irriterende 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sludder mødre siger til andre mødre