De værste råd I har fået – ballinogbaby
Er jeg den eneste 'tilbage-på-arbejde-mor' der..

De værste råd I har fået

d02436ef-b496-4b1b-add9-5214f5047960

For ikke så længe siden lavede jeg indlægget; De værste råd jeg har fået og jeg må sige, at i kom med nogle riiiimelig slemme råd selv. Så dem har jeg samlet her😆

1. Du giver ham dårlige vaner når du vugger ham sådan!
– er ret sikker på, at Elliot på 3 uger ikke kan få dårlige vaner..

2. Hvis kan bliver hvid på tungen, så tager du bare lidt af hans tis på en stofble og tørrer det væk!
– Øhh nej svigermor. Det er ret klamt. Du drikker jo heller ikke pis vel?

3. Når baby sover har du jo tid til alt det huslige, bad og generelt bare dig selv.

–  Når ja for det sidste man har lyst til, når man har kæmpet med at få baby til at sove, er at gå i gang med rengøring..

4. Han skal lære, at sove i sin egen seng. Nu er han jo allerede blevet udspekuleret nok til at vide, at han kommer over og sover hos dig så snart han siger noget.

– Yes yes, min søn på ikke engang et år er udspekuleret.

5. Når du selv synes du har det hårdt så bare tænk på, at der er nogen der har det hårdere end dig!

– Tak svigermor..

6. Åhh ja hørt til den med svigermor… Svigermor fyrer den af til mig, fordi jeg KUN har en lille baby. Min svigerinde har 3 små med et års mellemrum og de sidste er tvillinger. “Du skal være glad for, at du ikke har fået nogle så tæt på hinanden” (hvis min situation så anderledes ud, havde jeg fået én mere med omkring det mellemrum. Så bliver man lidt øv over sådan en kommentar)

7. Jeg faldt i alle fælderne med butikkernes “gode råd” til hvilke ting, man skulle anskaffe sig inden baby kom! Jeg købte aaalt alt for meget!

8. Min søn var indlagt i ca. 2 uger efter fødslen, fordi han var ankommet 5 uger før termin. Den ultimativt værste kommentar var; “Det værste ved at han er indlagt er, at han får for meget opmærksomhed.”

9. Min kærestes mormor sagde til mig, “Sørg for at hærde dine brystvorter til amningen, så det ikke gør ondt. Du skal skure dem med en skurebørste og nive i dem flere gange”

-Æhmm.. Nej tak. Hun er så også næsten 100 år, så der er nok sket meget siden hun fik børn.

10. Min kære svigermor blev forfærdet over at jeg kunne finde på, at dryppe saltvand i lillebrors næse, da han var et par uger gammel og meget snottet. Hun næsten insisterede på, at jeg skulle dryppe mit brystmælk i næsen på ham, for det var meget bedre for ham. Sagde pænt nej tak. Hun kunne heller ikke forstå, hvorfor jeg ikke ville dryppe brantoverilte i hans navle da den var faldet af, fordi den væskede lidt.. Igen nej tak!

11.Jeg får altid at vide, husk nu at sove når baby sover.

– Ja, tak! Hvem passer så de andre tre unger, vasker tøjet, lægger det sammen, laver mad og gør rent?

12. Der er altid 1000 gode bud og formaninger, når baby skal puttes ude ved svigerfamilien til nat og han selvfølgelig, græder lidt fordi det er et nyt sted. “Tror du det er for koldt for ham? Tror du han har ondt? Børn skal kunne sove alle steder, så det skal han bare lige lære. Han er da vist en være mordengse. Det er en dårlig vane at give ham, at gå rundt med ham på den måde. Tror du han er for sulten?? han er jo en stor dreng, måske har du ikke helt mælk nok… ”

– NEJ, han er bare ikke vant til at blive puttet hjemme hos jer!

13. Jeg er førstegangs mor, og min datter er lidt over 6 måneder. Ret fornyeligt fik jeg et råd om amning. –  Jeg kunne jo bare stoppe fra den ene dag til den anden. Hun ville nok brokke sig i et par dage, men så acceptere det. Hmmm.. Det blev et nej tak til det råd..

Fik du læst;

7 ting man først virkelig forstår når man er blevet mor

eller

Ammehjerne svupsere #3

Og så husk lige at følg med på instagram her!

 

5 kommentarer

 • Linnea

  Den med modermælken i næsen er nu god nok – det kan have rigtig god effekt 😉 Men my lord, de er vilde, nogle af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ja den har jeg faktisk også forsøgt mig med😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marielouise

  Den med tissen er også min favorit! Det jo for mærkeligt.. Og så de kære svigermødre der😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaarmen altså, sikke nogle “råd” at få. Den med tisset ved jeg slet ikke om jeg skal grine lære græde over 😂. Er spændt på at se, hvilke råd jeg selv får, når det om otte uger er min tur til at stå med sådan er bette pus i armene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ja det er heller ikke et råd jeg lige har læst nogle steder før😅 Held og lykke med din kommende bebs!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste 'tilbage-på-arbejde-mor' der..