Fordele ved at starte arbejde – ballinogbaby
Så.. må man sige nej til børn?

Fordele ved at starte arbejde

cf76f5ae-1563-4910-aaef-9410888b4008

I mandags havde jeg min sidste barselsdag og som et hvert andet fornuftigt menneske, brugte jeg dagen på at gå i panik!

For havde jeg nu fået nok ud af min barsel?? Havde jeg nydt den nok? Lavet nok ting med Oli? Hvad med den baby svømning vi aldrig nåede at starte til?! Jeg var pænt sagt, helt ude af mig selv. Så meget for at nyde sin sidste barselsdag.

Men men men. Som altid maler jeg jo fanden på væggen. For så skidt er det jo heller ikke. Og udover, at jeg faktisk er glad for at være tilbage på arbejde, er der da også lige en række fordele jeg ikke havde taget højde for, at jeg ville få!:

Lur: At få Oli til at sove lur kan være en djævelsk opgave. Meeeen nu er det vuggeren der kan få lov til, at rode med det.

Snooze: Nu hvor jeg ofte møder før fanden får sko på, står jeg op før Oli. Hvilket betyder, at jeg for en gangs skyld, kan trykke snooze på min alarm, og endda glo lidt på facebook inden jeg står op. I stedet for straks at skulle kaste mig efter den lille tyran, der er på vej mod kanten.

Almindelige samtaler: På sådan en barselsdag, var den jeg talte mest med nok Oli. Og det foregik oftest i en meget høj og overgearet tone. Og mest mig der første samtalen. Skide hyggeligt! Men nu også meget rart at snakke med nogen der faktisk svarer tilbage og at bruge andre sætninger, end “nej tallerknen skal ikke ned på gulvet.”

Bedre chef: Meget godt kan man sige om Oli, men helt tålmodig er han ikke. Og hvis der er noget han ikke finder sig i, så skal det nok blive sagt! – Med skrig og skrål. Det har jeg (endnu) ikke oplevet så meget af på min arbejdsplads!

Mere nattesøvn?: Nu hvor jeg også tjener til føden og min kæreste ikke længere kan sige “jamen du er jo på barsel”, synes jeg også det er på sin plads, med en 50/50 aftalte når det gælder nattevagterne.. Jeg kunne dog forestille mig, at min kæreste ikke er liige så begejstret for den del som jeg er!

Pommes frites lige ved hånden: Man skal ikke undervurdere glæden af, at have fri adgang til fritter! Det har været et hårdt år på den front!

Og så er det EKSTRA dejligt når man henter ham og igen kan kramme løs på ham❤️

Fik du læst:

Såå må man sige nej til børn?

eller måske lidt om min vuggestuekrise?

Og så husk lige at følg med på instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så.. må man sige nej til børn?