Ammehjerne svupsere #3 – ballinogbaby
Sludder mødre siger til fædre

Ammehjerne svupsere #3

Så blev det tid til endnu en omgang ammehjerne svupsere:

Jeg var igang med at lave en flaske til min søn da jeg heldigvis, efter første skefuld “pulver” opdager, at det er pulverkaffe jeg står og hælder i. Mor her følte sig helt rundt på gulvet efter og lettet over, at sønnike slap for kaffe!

Efter flere dage stort set uden nattesøvn,fordi både vores store og lille pige ikke synes de skal sove om natten, finder jeg mig selv stående i vuggestuen hvor jeg forsøger, at aflevere vores pige der ikke har gået der i snart 2 måneder.. Der følte jeg mig en lille smule dum!

I et øjebliks sindsyge mens baby sov, havde jeg besluttet mig for, at stryge min mands skjorter for ham. Kort efter vågner baby dog og jeg skynder mig ud til ham. Da min mand kommer hjem mange timer senere, står strygejernet stadig tændt.

Jeg havde været i netto og handle for første gang uden min baby, hvilket jeg havde det rigtig mærkeligt med. Jeg følte hele tiden, at jeg manglede noget. Det viste sig så, at det gjorde jeg også. Jeg havde efterladt samtlige varer på båndet efter jeg havde betalt.

På vej hjem fra familiebesø, ville jeg forkæle mig selv, med en lille tur forbi McDonald’s efter en is. Lillepigen var dog ikke helt vild med at holde i køen og blev sur og tvær. Jeg blev hylet helt ud af den, så lige så snart jeg havde betalt, kørte jeg bare afsted i fuld fart. Jeg fik slet ikke min is med mig..

Min baby var lidt undervægtig i starten, hvilket betød at jeg stort set ikke lavede andet end at amme de første par måneder. Der gik ikke længe før jeg konkluderede, at det var nemmere bare at sidde uden bluse på når hun faldt i søvn i mine arme – for så snart hun vågnede var vi på den igen. Det gjorde jeg så også den dag, min kæreste havde inviteret et par kollegaer hjem på barselsbesøg.

Min mand havde tilbudt mig at passe vores dreng et par timer, mens jeg lige var nede i byen og shoppe lidt. Da jeg står inde i H&M’s prøverum, går jeg pludselig fuldstændig i panik. Jeg er helt overbevidst om, at jeg har sat barnevognen og min søn et eller andet sted jeg ikke kan huske. 

Så må jeg høre! Hvad har i lavet af ammehjerne svupsere? 😋

Har du fået læst de andre ammehjerne svupsere?   #1  #2

Og husk at følg med på instagram lige her

22 kommentarer

 • Merethe Helboe

  Vores kaffemaskine laver en kop kaffe ad gangen.. En morgen, efter en meget lang nat, lavede jeg en hel kop kaffe ned i drypbakken, som jo selvfølgelig var fyldt med vand, så der flød kaffegrums og kaffe på hele køkkenbordet.. Og jeg opdagede det først da jeg ville tage min kop fra maskinen og den stod på bordet ved siden af 😴😴😴 Og til min mormors 70 års fødselsdag kom jeg afsted i mine meget fine lyserøde crocs, de var super elegante til min sorte kjole 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg skulle på biblioteket for at hente nogle bøger jeg havde reserveret. Jeg havde min søn med ind på biblioteket og jeg fandt bøgerne frem og lånte den. Vi gik tilbage til bilen og kørte hjemad. Problemet var bare at jeg ikke havde fået bøgerne med 😂 så vi måtte lige køre tilbage igen og hente dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg sidder i lænestolen en aften.. Da jeg kigger over på min mand i sofaen går jeg næsten i panik og spørger hvor han har gjort af vores datter, som han sad med for 2 sek siden.
  Han ser mærkeligt på mig ….jeg kigger ned …og ser jeg sidder og ammer hende 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glemte fjernbetjeningen i køleskabet, fandt den først 2 timer senere.
  Tabt mobilen i toilettet, da den lå i baglommen, og jeg trak bukserne ned. Er sket da begge børn var nyfødte, og jeg var træt. Begge gange måtte opgive at få den til at virke og har denne gang købt en som skulle være så vandtæt som muligt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Line

  Stod engang midt om natten og lavede en flaske. Da jeg ryster flasken…. Opdager jeg at låget ikke var på xD Nå, ny omgang, og rengøring måtte vente til om morgenen. Har også stillet smørret i ovnen, og “varmet” en tallerken mad i køleskabet… M.m…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   haha! aaahm køleskabsvarmet mad er for lækkert jo! 😝

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg stod en morgen og lavede en MEGET tiltrængt kop kaffe. Da jeg tog den første tår opdagede jeg, at den var iskold og ulækker. Jeg havde glemt at koge vandet i elkedlen😓😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marielouise

   Jeg har engang glemt at putte kaffen i vandet 😂 Det var godt nok en tynd kaffe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Lassen

  hahaha!!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Eg Bækgaard

  En dag hvor vi skulle et smut i Fakta, blev min lille pige pludselig meget ked af det i barnevognen. Så jeg griber bare min taske og så afsted, for hun falder som regel hurtigt til ro når barnevognen kører. Da vi er halvvejs på vejen til Fakta, går det op for mig at jeg stadig har natbukser på. Jeg overvejer et øjeblik at vende om, men vurderer st vi er nået for langt, så fortsætter og krydser fingre for at vi ikke møder nogen vi kender. Gjorde vi heldigvis ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   haha! Hvad man ikke gør for at undgå en grædende baby😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dagens ammehjerne-svupser: tog min nybagte bolle op til øret, da babyalarmen gav lyd fra sig 🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   ahahah! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Eg Bækgaard

   En dag da vi var ude og kører blev vores datter ked af det i bilen. Da vi kommer hjem var jeg så desperat efter af få hende UD af den bil, at jeg slet ikke ser mig for og hamrer hovedet ind i dørkanten. Som i rigtig tegnefilm udgave stod jeg stille lidt imens “fuglene fløj om hovedet på mig” og min mand stod ved siden af og var ved at flække af grin… Mit hovede gjorde ondt flere dage efter…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Eg Bækgaard

   En dag da vi var ude og kører blev vores datter ked af det i bilen. Da vi kommer hjem var jeg så desperat efter af få hende UD af den bil, at jeg slet ikke ser mig for og hamrer hovedet ind i dørkanten. Som i rigtig tegnefilm udgave stod jeg stille lidt, imens “fuglene fløj om hovedet på mig” og min mand stod ved siden af og var ved at flække af grin… Mit hovede gjorde ondt flere dage efter 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Ej nej nej 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  I søndags var mig og mine søstre inviteret hjem til vores farmor og farfar og spise i anledning af vores får kom hjem min ene søster og svoger har en dreng på 2 og en pige fra 28 feb. 18 🙂
  De kommer altid for sent så det var først da der var gået en halv time min anden søster skrev hvor de blev af. De havde fuldstændig glemt de skulle komme så den mad de lige havde lavet blev smidt i køleskab og så kørte de 😊 de endte med at komme 1 1/2 time for sent min søster var bange for folk var sure så jeg stod udenfor da de kom og forsikrede dem vi alle bare grinte af dem 😂 stakkels kvinder med amme hjerne det sku ikke nemt hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   haha! Ej men det er da heller ikke nemt at huske den slags😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sludder mødre siger til fædre