Identitetskrise! – Jeg har et vuggestue barn! – ballinogbaby
Tips til at flyve med baby

Identitetskrise! – Jeg har et vuggestue barn!

de8df035-a5ba-450c-bd02-7d036f638573

Så kom dagen, som ellers har ligget og luret laaangt ude i fremtiden, igennem hele min barsel. Oliver er startet i vuggestue! Og shit jeg har det mærkeligt med det.

Ikke fordi jeg ikke er glad for vuggestuen, eller fordi jeg ikke tror han kommer til at trives der, men fordi, at jeg lige nu lider af VOLDSOM seperationsangst!

Har i oplevet de børn, der kun vil klamre sig til morens skørter og begynder at græde hvis andre tager dem op? – Det er mig for tiden!

Indtil videre, har jeg absolut ingenting at stresse over. Vi er stadig langsomt igang med indkøringen og Oliver klarer det så godt. Han virker rigtig tilfreds med, at have andre børn han kan kravle rundt efter og legetøjet i vuggestuen, er bare liige en tand sjovere end det vi har derhjemme. Mad er der også massere af og så er der altså ikke meget man kan klage over, når man er en Oli.

Jeg begynder lidt at tro, at den langsomme indkøring i vuggestue, er mere for morens skyld end for barnest. For hvor Oli glad rækker ud efter pædagogen og vinker til mig når jeg går, er det mig der har lyst til at hyle og vræle til han kommer op til mig igen. Hvis ikke jeg havde bare en lille smule fornuft, måtte pædagogerne bære mig ud af vuggestuen, mens de sagde til Oli, at det var bedst ikke at trække afskeden ud, men bare sige farvel til mig – og så gå.

Bare de par timer han har været der indtil videre, synes jeg er mere end rigeligt. Og tænk, så skal han pludselig være der en hel dag! Det er jo overhovedet ikke sjovt.

For hvad ved de egentlig overhovedet om, at passe et barn i sådan en vuggestue?? Det er jo kun mig – ‘helt ny i gamet som mor, uden uddannelse og årevis erfaring’-  der ved hvordan man gør sådan noget!

I morgen skal han sove dernede for første gang og jeg er pænt blevet bedt om, bare at køre hjem og hygge mig. Jeg kan ikke afvise, at jeg har tænkt på, at iklæde mig sort ninja tøj og så liiiiige liste ind i vuggestuen igen og lure, om han nu også hygger sig så meget som de påstår.

Så. Som i kan høre, så tager jeg det alt i alt rigtig pænt. 🙈

Fortæl mig venligst at det bliver nemmere!

 

Fik du læst; De værste råd jeg har fået i min tid som mor?

Eller måske mor sætningerne jeg glæder mig til snart at bruge?

Ellers kan man følge med i hvornår der kommer nye opslag på instagram lige her

2 kommentarer

 • Ballinogbaby

  Hahaha! Jamen det er jo det! Hvorfor er en barsel ikke også 3 år😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh, hvor jeg griner.
  Min lille bitte baby skal også snart starte. Og jeg HAR allerede informeret mangt og mange om at de der uddannede mennesker kun kender til at passe almindelige børn. Og ikke helt specielle prinsesser som min 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at flyve med baby