Det fedeste ved at føde er.. – ballinogbaby
Er jeg den eneste mor der..

Det fedeste ved at føde er..

e0527a31-ad64-4b7b-908c-a5a42c068b20

Der er vidst ingen tvivl om, at en fødsel er både røv hamrende hård og utrolig smertefuld. Jeg skal da være den første til at sige, at det var det hårdeste jeg har prøvet!

Men det er slet ikke det, det her indlæg skal handle om. Hverken om mig, eller om hvor meget jeg skreg og skabte mig under min fødsel. Det her skal nemlig handle om, det fede ved at føde!

Så her kommer en række seje kvinders positive syn på deres fødsel – og det fede ved den!:

Jeg havde været meget nervøs for min fødsel og lyttet til rigtig mange skrækhistorier. Jeg havde en forestilling om, at jeg bare ville flække fra top til tå i et smerte helvede. Men jeg havde den fedeste fødsel! Jeg fødte i badekar og tog selv imod min lille pige. Selvfølgelig gjorde det ondt. Men  det var bare en helt fantastisk oplevelse. Glæder mig allerede til næste gang!

Laaaaattergas!! Det var det fedeste ved min fødsel! 😀 Jeg havde en fest mens jeg svævede rundt oppe under loftet. Og så pressefasen! Det var en vild oplevelse. Følte mig som en rigtig urkvinde!

Jeg havde en fantastisk fødsel! Ja det var pisse hårdt og gjorde ondt, men det var så fedt at mærke, hvad min krop var i stand til! Min jordemoder var så god og hjalp mig med at trække vejret igennem veerne og gjorde, at jeg bare følte mig i trygge hænder.

Helt klart det rush jeg fik, da min dreng blev født. Det er det vildeste adrenalin kick! Og så da han kom op og lå på mit bryst. Alt den kærlighed der bare svulmer op i en, så snart man ser det lille menneske. Det er helt klart den fedeste oplevelse!

Det fedeste ved min fødsel, var helt klart da jeg fik min søn i armene. Jeg kunne slet ikke fatte det. Alle 36 timer med veer var næsten glemt, så snart hans fedtede lille krop lå på mig. Magen til kærlighed kan ikke beskrives.  

Det fedeste ved min fødsel, var det hele! Jeg fik min første med kejsersnit, hvilket jeg var rigtig ked af efter. Især fordi jeg troede, at jeg så skulle have mine næste børn med kejsersnit også. Det er slet ikke fordi, at det er en mindre oplevelse, fordi man får kejsersnit. Men jeg er rigtig stolt af, at jeg også fik prøvet at føde et barn naturligt.

Det største øjeblik ved min fødsel var, at se min mand tage imod vores søn. jeg græder næsten hver gang jeg tænker på det. Det var så stort et øjeblik. Udover det, havde jeg også en rigtig god fødsel. Jeg fik varmepude og senere varmt vand mod veerne, hvilket var det der virkede rigtig godt for mig. hele fødslen var stille og rolig og jeg havde både min mand og søster med til at støtte mig. 

– Hvad var det fedeste ved din fødsel??

– Eller hvis du ikke har født, hvad gør du dig af tanker om din fødsel? ☺️

Er du mere til det lidt negative/humoristiske syn på fødslen? Så læs lige; 7 ting ingen havde fortalt mig om fødslen

og så kan du passede læse; 7 ting ingen havde fortalt mig om tiden efter fødslen efter!

Hvis du har lyst til at vide hvornår der kommer nye indlæg eller hvad vi render rundt og laver, så følg mig på instagram lige her!

 

6 kommentarer

 • Nadia

  Det fedeste ved min fødsel var helt sikkert at få lov til at føde vores søn i ro og mag i et fødekar hjemme i stuen med min kærestes støtte. Det var en fantastisk fødsel hvor jeg undervejs selv mærkede efter hvor langt han var nede og hvordan han flyttede sig gennem pressefasen. Også er det bare fantastisk at se hvad kvindekroppen er i stand til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Lyder som en hel fantastisk fødsel😃 ja det er utroligt hvad kroppen kan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er med på den med lattergas! ;D ooog epiduralblokaden. Længe leve smertestillende! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Er helt med dig på det med smertestillende😎

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg faldt lige over dette indlæg. Hvor er det rart at læse nogle dejlige positive syn på fødsler! Jeg er selv 10 dage fra termin, med mit første barn, og kan mærke at jeg er ved at være ret nervøs!!
  Så dejligt at læse at mange også ser det som en god oplevelse. Selvom det selvfølgelig er smertefuldt! 🙈

  Ps. Jeg er vild med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Hej Sophie 🙂
   Tak for de søde ord!
   Og rigtig god fornøjelse med fødslen! 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste mor der..