Når mor er uduelig om natten – ballinogbaby
Sludder mødre siger før de bliver mødre #2

Når mor er uduelig om natten

89ae64ef-92a0-483f-982f-986f920288f4

I har måske læst mit indlæg Når far TROR han hjælper om natten, (ellers gør det lige, det mega sjovt😝) hvor man jo kan læse sig til, at min kæreste ikke altid liiiige har været den skarpeste natteravn, til det med at hjælpe med skrigende baby andet end, at komme med ubrugelige råd som: “måske han er sulten” eller “måske i skal gå lidt ind i stuen”.

Bevares, det er også ham der tjener til føden og står op før fanden får sko på, så selvfølgelig skal han sove om natten. Men ååh. Nogle gange er det bare rart at være 2 om at lide!

I Olivers tidligere dage, var han en GENIAL nattesover! – svær at putte, men når han først sov, så kørte det ellers bare. Lige hurtigt mad et par gange og så sove videre med det samme.  Easy peasy! Men ak ve oh smerte. Så lærte han at stille sig op. Og det er bare en fest for en lille fyr som ham! Så ikke nok med, at han gør det dagen lang i sine vågne timer, så gør han det også det sekund han slår øjnene op om natten. Og så er det ellers bare “ellers mange slags tak” til at blive puttet igen.

Problemet er bare, at mor her er helt uduelig til, ikke at få sin nattesøvn. Aller største respekt til alle jer, der aldrig har haft en baby der sover godt om natten! I er de sejeste i verden. For shiiit hvor er det hårdt, at skulle vågne konstant og hele tiden. Og jeg tackler det ikke pænt overhovedet. Jeg græder mindst lige så meget som Oli (hvis ikke mere) og tigger og ber ham om at sove videre.

Sådan en nat havde vi os her forleden, hvor Oliver fra 01-03 holdt fest og ballade. Jeg prøvede alle tricks jeg kunne. Han fik vand, han blev puttet, han blev ignoreret, puttet igen, kom over i vores seng – hele balladen. Men lige megt hjalp det. Han havde ingen planer om at sove.

Som den voksne og ansvarlige person jeg nu engang er, gjorde jeg det eneste rigtige man kan gøre i en sådan situation. Satte mig ned og græd lidt.

Til sidst vågnede min kæreste også og jeg tror, at 2 grædende babyer var lige i overkanten for ham, så han gik med til at tage lidt over.

Og tænk engang, 5 minutter tog det ham. Sølle 5 minutter! En tår vand, en sut, ned i sengen – og så sov han ellers bare. Efter jeg havde aset og maset med ham i 2 timer!

Magen til frækhed skal man da lede længe efter! Her går jeg og knokler løs for ham dag ud og dag ind og så er det takken! Det skal han ikke regne med jeg glemmer lige foreløbig..

Til gengæld tror jeg min kæreste fortrød sin sejr en lille smule, da han så mit sleske smil. For nu ved jeg jo bare hvad jeg skal gøre når Oliver ikke vil sove..😏

Fik du læst;  Sludder mødre siger før de bliver mødre?

Eller; den store guide til at smide graviditetskiloene?

Følg gerne med hos på Instagram lige her!

4 kommentarer

 • Henriette

  Du er ikke alene. Min yngste søn på 11 måneder har sovet igennem 5 gange, på 11 måneder, spredt. Han er, næsten hver nat, lysvågen i alt fra 1-3 timer OG så står han op før 5 næsten hver dag. På en god nat sover han helt til 05:30. Så trøst dig med at dine medmødre også sidder og græder om natten.. og min søn er helt rask, han er bare vågen.. all the time.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Det rart at høre man ikke er den eneste! Selvom jeg er ked af at høre at du har sådan en natteravn 🙈 vi må krydse fingre for det snart er overstået

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Lassen

  Elsker virkelig dine indlæg! Du skriver så genialt! 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sludder mødre siger før de bliver mødre #2