Sådan smider du graviditetskiloene – ballinogbaby
Sætninger jeg ikke glæder mig til at bruge

Sådan smider du graviditetskiloene

b99629dc-b2c4-4ac4-88b5-787e91e0dfd8

Stor Guide! 5 enkle trin til at smide graviditetskiloene:

1. Step: Pres baby ud. Bare der smider du hurtigt 3-4 kg! Og så kommer alt væsken (ja blod,sved og tårer) der strømmer ud af dig de første dage – så har du hurtigt tabt et kilo mere!

2. Step: Am am am! Hemmeligheden er, at få en baby der konstant hænger i dine bryster. Så snupper han/hun nemlig aaalt din næring fra dig. Plus, at du ikke selv har tid til at spise. Win win! faren her er dog, at man godt kan spise chokolade mens man ammer.

3. Step: Tricket her er at træne sin baby til, altid at vågne når maden kommer på bordet! På den måde får du altid kold og kedelige mad og det spiser man bare ikke ligeså meget af. = kilo der bare rasler af!

4. Step: Måske har du hørt folk snakke om, at det er vigtigt baby kan falde i søvn uden at blive vugget eller kørt i barnevognen? Det er løgn løgn løgn! Du skal derimod sørge for, ALTID at skulle vugge barnet i søvn. Helst i dine arme. Det giver flotte markerede overarme!

5. Step: Hvis du har fuldt step 2, burde du nu have en rigtig tyk og tung baby at slæbe rundt på. Det er helt perfekt! Så skal du bare begynde at have ham/hende på armen ca. hele tiden. Det træner alle de rigtige muskler! Fordelen her er især, at det er svært at spise chokolade mens man bærer rundt på baby. OBS: Du må IKKE falde for vikle tricket! Det giver nemlig begge hænder fri til at spise chokolade. Og den går ikke!

Og så enkelt er det! Det var så lidt!👌

Fik du læst;

 Sludder mødre siger før de bliver mødre

7 ting ingen havde fortalt om livet med et barn

Og så kan i altid følge med i vores liv lige her på Instagram 😋

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sætninger jeg ikke glæder mig til at bruge