Thailand med baby – ballinogbaby
Pakkelisten til ferie med baby

Thailand med baby

0482d6f0-d25f-4b1c-b954-2483f4592a53

Jeg tænkte, at jeg ville skrive lidt om vores rejse – og komme med mine egne erfaringer og råd, hvis nu der skulle sidde andre derude der snart var på vej afsted.
Selv googlede jeg nettet tyndt og læste alle de rejsefortællinger jeg kunne finde, så forhåbentlig kan i bruge noget af det.

Og til jer der ikke skal rejse og ikke gider at læse om at rejse – I må bare skynde jer at bladre videre til noget mere interessant. 😀

Flyveturen:

Flyveturen er jo noget, der kan få selv den mest standhaftige mor til at tisse i bukserne af skræk. 11 timer på et flysæde, det lyder bare ikke som et drømmescenarie for nogen – og smid så lidt skrig og skrål oveni, så er de fleste klar til at droppe ferie ideen igen.

Men det er der ingen grund til! Jeg har nu fløjet til USA med Oliver da han var 4 mdr. Og her  Thailand som 7 mdr og jeg har erfaret, at flyveturene slet ikke er så slemme som jeg har gået og troet.

Det afhænger selvfølgelig meget af, hvilken dag man lige fanger baby på. Nogle dage er de bare pylrede og klynkende og det kan man også være uheldig at de er på en flyvetur. De kan have ondt i maven, sovet dårligt og alt det man også bakser med derhjemme. Men udover det, synes jeg faktisk ikke et fly er så slemt igen at være på.

Når Oliver græder i bilen, er det altid virkelig svært hvordan jeg skal få ham glad igen. Jeg kan ikke tage ham op, jeg skal koncentrere mig om at køre og det hele er bøvlet. De problemer har man slet ikke på flyet. Der kan man altid tage baby i armene og gå lidt frem og tilbage, hvis den lille fis er helt utålmodig. Der er massere af spændende ting at kigge på og undersøge og MASSERE af søde mennesker der smiler og laver ansigter til den lille.  De ca. 13 timer vi i alt fløj, gik meget mere smertefrit end den 1 1/2 time vi skulle køre i bil.

Tip: Hvis det ikke er muligt at få bebs til at amme/tage flaske på vej op og ned, virker sutten lige så godt til at tryk-udligne. Oliver kunne ikke koncentrere sig om at spise nogle af gangene, så vi gav ham bare sutten og det gik så fint.

5e23fe0d-524b-4dba-87c8-643ba0aae892

Thailand som babyferie sted:

Hold nu familieferie hvor er Thailand et dejligt land at rejse til med en lille baby. Sjældent har jeg mødt så søde og børnevenlige mennesker, der bare altid stod klar til at hjælpe. Oliver blev behandlet som en lille konge på hele turen, hvilket jeg tror passede ham glimrende! Dog har Thaierne det med, at “snuppe” ens baby når man kigger væk. men det har jeg skrevet meeeget mere om her!

Mad-mæssigt er Thailand også bare skønt både for voksne og børn. Alle steder kunne man købe frisk skåret frugt og Oli har smæsket sig i vandmelon, mango og bananer dagen lang. På restauranterne var de også altid søde til at lave særbestilling på kogte rejer og grøntsager, eller andet han nemt kunne spise.

Tip: De steder der ikke var børnestole brugte vi bæreselen til at spænde rundt om ham på en alm. stol. Det fungerede selvfølgelig ikke lige så godt – men bedre end hvis han sad og kravlede rundt på den uden.


efd3edc4-0131-4bb9-ac20-7330d396ce91Generelt var det slet ikke så svært at være på “badeferie” med en baby som jeg havde forestillet mig. Vi tog alting i stille og roligt tempo og havde ikke pakket dagene med ture og planer. Vi solede og badede mens Oli sov lure i skyggen og hyggede med ham når han var vågen. Vi tog til byen og til markedet når vi havde overskuddet – og blev på hotelværelset hvis Oliver var træt og pylret.

Alt i alt var det bare en fantastisk tur, som jeg kun kan anbefale andre!

Har du brug for den komplette pakkeliste til ferie med baby? Så har jeg lavet en til dig lige her!

 

Ellers kan du følge med i vores nu kedelige og grå hverdagsliv lige her på instagram!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Pakkelisten til ferie med baby