5 situationer hvor jeg er helt håbløs – ballinogbaby
Ååh de fædre..

5 situationer hvor jeg er helt håbløs

 


9b7aec66-ce2a-4606-a284-c7a2a4f3dfbc

Nu har jeg fået lidt “huk” for, at jeg har været for strid ved de kære fædre (i kan selv bedømme det her) og sagt, at de er lidt håbløse af og til.

Men jeg skal da ikke være for fin til at indrømme, at jeg også selv er aldeles håbløs i nogle situationer!

For eksempel i dem her:

Søvn:  Jeg er en sand lille djævel, når jeg ikke får nok søvn. Og her er vi ikke ude i de der 6-7 timer andre gerne vil have. Nix. Jeg skal helst have 9 timers tid, for at føle mig udhvilet og velfungerende. Ikke altid det nemmeste med en baby. Og det går så selvfølgelig udover min stakkels kæreste.

Sult: Nok den eneste ting, jeg er dårligere til at  håndterer end manglende søvn. Jeg er ligesom en sulten bjørn der bidder hovedet af alt og alle – indtil en er klog nok til at stikke mig en donut.

Når ting ikke går som jeg har forestillet mig: Har i set Charlie og chokoladefabrikken? Og kan huske hende den forkælede pige, der stamper i jorden og vil have et egern? Sådan ser jeg ud, når folk fortæller mig at vi gør det på en anden måde end først planlagt.

6b725331-3049-422f-90a0-25e6bc226abf

 

Finde vej: På dette punkt tror jeg min kæreste bliver træt af mig i tide og utide. Jeg kan køre ned af en villavej, dreje 2 gange til højre og så ikke have nogen anelse om, hvordan jeg finder ud igen. Havde aldrig overlevet i en tid uden GPS på telefonen!

At blive tysset på: Barnligt, men desværre fuldstændig sandt. Der er ikke meget der kan provokere mig mere, end hvis nogle beder mig om at dæmpe mig. Om det så er fordi jeg griner for højt, snakker for højt eller bare larmer for meget – så gør det mig stik tosset.

– Det er selvfølgelig ikke de eneste jeg er håbløs til. Der kunne sikkert skrives tykke bøger om det emne. Meen det vil jeg lade min kæreste om.

Vil i blive lidt i kategorien? Så læs evt lige: ting jeg skal have lært nu hvor jeg er blevet mor

eller følg med på Instagram lige her

3 kommentarer

 • Cecilie

  Der er da heller ikke noget mere provokerende end at blive tysset på! Vi er voksne mennesker! Man tysser ikke på voksne mennesker. Hvis jeg generer dig så meget, så tag en snak med mig om det.
  Og jeg kunne også godt have skrevet resten af listen 😣 specielt den med at finde vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Haha! Elkser du er med mig! Måske er det noget der ligger til navnet 🤔

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er spot on mig det der 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ååh de fædre..