Ååh de fædre.. – ballinogbaby
Når far TROR han er babyfri på ferien

Ååh de fædre..

e6d051fb-0e63-4bfe-a63c-8c07afc95487

Fædre: Vi elsker dem, selvfølgelig gør vi det! Men nogle gange, slipper de altså liige lidt for nemt igennem det at have en baby. I hvert fald hvis du spørger os mødre.

Måske du også kan nikke genkendende til nogle af episoderne?

Min mand tripper altid løs ude foran døren når vi skal afsted: “kom nu mand hvorfor tager det så lang tid??” I mens står jeg for at pakke junior sammen, pakke pusletaske og barnevogn, mens jeg prøver bare at se nogenlunde ordentlig ud også. 

Når folk spørger, om det er bøvlet med baby når man skal ud af døren og manden bare siger “Nææ det synes jeg ikke er så galt”. Så står man selv der, med sved på panden, galopperende hjerte og 2 forskellige strømper på.


Jeg er mor til tvillinger, som endnu ikke er helt synkrone. Dvs. At jeg altid har i vært fald en vågen baby. En dag havde vi aftalt at jeg lige kunne tage et bad, når vores store dreng sov. Da han så sov meddelte jeg: “jeg går i bad”. Panikken stod malet i fars ansigt. “Nu??Jamen de er jo begge 2 vågne!”


Når jeg beder farmand om at tage baby, er jeg altid nød til at sige, at han lige har spist og lige har sovet. Ellers kan jeg være stensikker på, at få ham i armenene igen efter 5 min fordi “han virkelig virker sulten”.

Hver eneste gang far sidder med  vores baby og hun begynder at græde eller virke utilfreds er det altid; “ ååårh er du sulten” og så over til mig. Eller “hun savner vidst sin mor” og så over til mig igen. Tak for de 5 min. Pause skat. 

267dfd23-26da-4112-acda-c5a68f17b485

Hvis jeg beder min mand om at skifte baby, kommer han altid og afleverer ham tilbage til mig lige efter. Det ville aldrig ske, at han bare satte sig i sofaen med ham eller sådan noget. Nææ nej. Han skal da afleveres tilbage til sin mor. 


Jeg mistænker min mand for at han i weekenderne, når han sætter sig ud på toilettet i tusind år, i virkeligheden bare gemmer sig derude med sin telefon for de 3 larmende børn (og mig) i stuen. Hvis jeg prøver på den slags har jeg 3 skrigende børn bankende på døren efter 2 sek.

Min kæreste har flere gange givet udtryk for, at han ikke synes jeg for lavet nok i huset når jeg jo alligevel “bare går hjemme hele dagen”. Har flere gange prøvet at forklare, at det altså er nemmere sagt end gjort. Men det er som om, den ikke helt er feset ind. Indtil han en dag havde lillemanden en formiddag, hvor jeg skulle til tjek på hospitalet. Han lå nærmest på sine grædende knæ da jeg kom hjem og bad mig tage skrigeballonen. Siden har jeg ikke hørt så meget for, at der ikke bliver støvsuget nok. 

Bad på et tidspunkt min mand om lige at gøre et eller andet (husker ikke hvad) fordi jeg sad og ammede. Hvortil han svarede – “kan du ikke bare selv gøre det? Du sidder jo bare og ammer”.. Og det skal komme fra ham, som ikke engang kan tale og lave noget på samme tid. 

Var det lidt for meget mor-brok? Så beklager jeg! Men kom ikke og sig, at det ikke også kan være sådan hos jer af og til!

Og endnu vigtigere; har i nogle flere historier at tilføje? 😀

Hvis i vil følge med hos os, så kan det gøres lige her på Instagram!

 

10 kommentarer

 • Lene

  Det kan da kun blive moderens problem/skyld. Manden “slipper” ikke, men mødre giver dem ikke lov og vi er jo også dem, barnet har mest behov.. Hvis du gang på gang får at vide, at du ikke støvsuger godt nok, ja så gider du til sidst ikke støvsuge! Og det med barnet er jo oftest kvindens ønske, ikke faderens…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Det tror jeg bestemt du har ret i ofte sker ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Lille pigen kastede op en hel dag og ganske ofte – far blev hjemme og passede (han var på daværende tidspunkt arbejdsløs) og jeg tog på arbejde. Gav far besked om at jeg kørte fra arbejde kl. 13.00 for at hente dem og kører til lægen med baby (på 18 mdr.). Fik et panikken opkald kl. 11.00 på min arbejdsplads og skyndte mig hjem, hvortil far siger; “ja du må meget undskylde men jeg magter ikke mere.”
  Du har også passet din datter alene i hele 4 timer hvoraf 45 minutter var lur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Nej nej nej!🙈 smart at have en man lige kan ringe hjem når man ikke magter mere😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • John

   Du kunne da bare have fortalt din kæreste/mand at du alligevel snart kom hjem og at han måtte bide det i sig. Går den så går den er der nok mange mænd der tænker, men mon ikke det var gået alligevel hvis han bare skulle være alene med ungen et par timer mere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kan nikke genkendende til dem alle!.. Min mand sejler og er væk 14 dage. Og så lyder det hårdt for ham at han skal sidde med lillebror i 10 min uden og give ham videre til andre.
  Gud hvor har jeg ofte lyst til og flå hovedet af ham.. syntes han skulle prøve og være alene 14 dage med baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  hahaha 😀 Kan bestemt nikke genkendende til de fleste! den med at trippe rundt ude i gangen er lige min mand 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noa

  Jeg synes virkelig, det er nogle sjove historier, og kan godt nikke genkendende til nogle af dem😂
  Men lige den sidste, får altså lidt mit pis i kog. Hvad fuck? ‘Du sidder jo bare og ammer’ whaaat. Jeg havde revet hovedet af min mand, hvis han sagde sådan. Decideret uforskammet😳

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når far TROR han er babyfri på ferien