Når far TROR han er babyfri på ferien – ballinogbaby
Hvor blev min baby af??

Når far TROR han er babyfri på ferien

 2223cb90-315c-44bc-ba9b-a4ef25a7e284
Før vi når længere er jeg nød til, lige at komme med en offentlig undskyldning til min kæreste. Det drejer sig om indlægget; når far TROR han hjælper om natten. Sagen er nemlig den, at han mener jeg har pyntet på sandheden. Direkte løjet faktisk! Og det skal ikke hedde sig, at jeg render rundt og lyver. Derfor kommer der her en rettelse: MIN KÆRESTE SNORKER IKKE. Det er mig der er snorkeren i vores forhold. Jeg beklager. Det var ikke hans snorken der fik mig til at vende mig om, som jeg så strengt har skrevet. Undskyld skat.
Når det så er sagt, ændrer det stadig ikke på, at han var en uduelig hjælp😂
Nå, nu hvor vi har fået den sag på plads, skynder vi os videre til det det egentlig skal handle om. Nemlig:
Når far TROR han er babyfri på ferien:
 Som nogle af jer nok ved, lever vi pt. livet i Thailand. Hele 3 ugers ferie – kun mig, min kæreste og lille Oli. Mere fantastisk bliver det vidst ikke.
Der er baaare lige den pickle, at vi er lidt uenige om, hvordan babyvagterne skal fordeles på sådan en ferie.
Min kæreste hælder mest til, at vi kører en ganske enkel 100/0 fordeling – hvor jeg tager mig af alt det sure der har med baby at gøre, som bleskift, putning og sikring af, at Oli ikke kravler i poolen. Til gengæld, tager han sig af at få Oli til at grine, samt de andre ferie pligter han har som, sove længe og stege i solen.
Jeg derimod, hælder liiidt mere mod en 50/50 løsning, hvor vi begge putter,skifter, sover længe og hele balladen.
I en sådan situation, har man som mor 3 mulige løsninger på problemet:
 –
1. Anklageren
Den kender vi nok alle sammen. Det er ikke den bedste metode – men dog en effektiv en. Det er her man ofte kommer med sætninger som “Han er altså også din søn ” eller den helt gode; “Du gør ALDRIG noget.” Denne metode kan dog godt ødelægge den gode ferie stemning en smule og er nok ikke heeelt vejen frem på sådan en ferie.
 –
2. Forhandleren:
Denne her metode er ikke på samme måde en stemnings-ødelægger. Den kan dog godt tage lidt længere tid end den første og har man en meget urimelig kæreste, er den hel håbløs! Men det er her vi er ude i noget “hvis jeg står op med ham tager du ham efter hans lur” agtigt noget, som gerne skulle komme begge parter til gavn!
 –
3. Den snedige
Denne her er nok den mest beskidte – men også mest effektive metode. Den kan dog ikke bruges alt for ofte, for så kan den give bagslag. Men det er den, hvor man beder farmand om holde baby mens man liiige hurtigt tager et dyb i poolen og vups – så stikker man af og finder en liggestol et sikkert sted at slappe på. Eller siger man altså lige skal en tur op på værelset og vups – så sidder man og drikker en kaffe i baren. Men hvad ævler jeg om, i kender den jo helt sikkert allerede hjemmefra.
Snedig som jeg er, diskede jeg selvfølgelig op med en god blanding af alle 3 de første par dage, for at opnå det bedst mulige resultat.
Jeg har talt for min sag, jeg har forhandlet løs og selvom jeg ikke er stolt af det (jo jeg er), har jeg placeret en vågen og kravlende Oli ovenpå min kærestes ansigt en tidlig morgen, så jeg selv kunne sove lidt længere. Og ved i hvad? Det har dæl dulme givet pote! Nu er der både sove-længe dage og kaffepauser til mor her.
Gad vide om vi ryger tilbage til 100/0 planen når han læser det her..
 –
Hvis i har lyst til at følge med på instagram kan det gøres lige her
og på Facebook lige her 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvor blev min baby af??