Som mor har jeg lært at.. #2 – ballinogbaby
Afsted til Thailand

Som mor har jeg lært at.. #2

202f15a4-cc5e-4a16-8351-bcfd0bd11d64

1. Det mest tiltrækkende jeg kan forestille mig, ikke længere er min kæreste i jakkesæt men derimod, når han løber rundt i huset med Oli på skuldrene. (Næsten i hvert fald)

2. Det tager en krig at komme ud af døren, ligegyldigt hvor klar jeg synes vi er. “Jeg skal bare liiige hente pusletasken og få barnevognen ind i bilen og..” BUM. Så er der gået 30 min.

3. Med lidt træning, kan man faktisk time amninger og putterutiner med, hvornår der skal vaskes op/ryddes op efter maden – så man slipper for det skidt.

4. Lave rulle finten over sengen, ned på gulvet og sniiige mig ud, når Oli endelig sover.

5.  Jeg snakker om lort oftere end jeg troede var muligt. Jeg har sågar ringet min kæreste op for glad at fortælle, om den lort Oli havde præsteret at efterlade på min arm.

6. Jeg skal undgå at se/læse noget sørgeligt der har med børn at gøre med mindre, at jeg vil sidde og græde resten af dagen. Det kan mit lille mor hjerte slet ikke klare længere.

7. At det er absolut STRENGT forbudt at tænke “aarh nu sover han!”  når jeg er ved at putte. For så kan jeg være 100% sikker på, at han åbner øjnene og kigger på mig igen.

Fik du også læst den første Siden jeg er blevet mor har jeg lært at.. ?

Eller savner du lidt af grine af? Så læs: Ammehjerne svupsere

Følg gerne med hos os på Instagram lige her

1 kommentar

  • Anna

    At jeg virkelig skal planlægge hvis jeg gerne vil nå noget i løbet af en dag! Ellers bum! Så er kl. 18 og jeg har ikke engang været i bad😅

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsted til Thailand