Nytårsaften før og efter baby – ballinogbaby
Når far TROR han hjælper om natten

Nytårsaften før og efter baby

6c3db7e7-a9ee-4db1-9517-ab993ecab93d

Hu Hej vilde dyr – Så kom vi ind i 2018! Nogen væltede nok ind i året, æskestive og med glimmerhatte på og andre, sødt sovende med baby og børn ved deres side.

Personligt har jeg altid selv ligget lidt i den første boldgade og jeg har aldrig været bleg for, at drikke 2-3 drinks for meget og lige vise resten af festen hvordan det egentlig er, man laver ormen på dansegulvet. Hvilket ville være okay, hvis jeg kunne finde ud af det.

Nu er jeg jo selvfølgelig blevet både ældre og klogere og har pænt langt den opførsel på hylden. For det er ærlig talt lidt svært, at lave ormen med en baby på armen.

Såå, her er altså lidt forskelle på hvordan det er, at holde nytår før og efter baby:

Gøre sig klar før baby:

Den første mojito er allerede skænket. Musikken og humøret er højt. Der bliver badet og ordnet hår, lagt make-up og aftenens outfit bliver nøje udvalgt.

Gøre sig klar med baby:

Badet bliver taget i stress og jag, mens man flere gange må ud og standse sin dreng i, at få fingre i toiletbørsten. Den lille sorte kjole er skiftet ud med noget liiidt mere behageligt og tilpas løst, til lige at dække mor-dellen. Dog ligner/føler man sig alligevel som en million, fordi man både har make-up på og har redt hår.

Middagen, før baby:

Skide hyggelig, men ikke aftenens vigtigste begivenhed. Mere en nødvendighed for, at man kan ikke går kold på badeværelsesgulvet senere.

Middag efter baby:

Aftenens højdepunkt! Lækker mad og god rødvin. Kan det blive bedre? Så skulle det da lige være, at baby ikke vågnede det sekund maden kom på bordet.

Kl. “Nu skal jeg hjem i seng” før baby:

Står desperat i kulden, i alt for lidt tøj og spejder efter en taxa. Selvom det 100% er hurtigere at gå op og tage bussen (måske endda at gå hjem) virker det som det mest uoverskuelige i verden!

Kl. “Nu skal jeg i seng” efter baby:

Uden forfrysninger og andres bræk på skoene styrer man mod sengen. Dog stadig helt smadret. Dels fordi man ikke er den habile rødvinsdrikker som man var en gang – og dels fordi man ikke har været i seng over kl. 22:00 i snart et år.

Dagen derpå, før baby:

Vågner et sted langt oppe af dagen med en følelse af, at ens hoved er blevet banket med et bat. På gulvet ligger de sørgerlige rester af en kebab, man ikke kan huske at have købt med hjem. Dagen skal bruges på at ligge fuldkommen stille – og bestille alt hvad der kan bringes ud.

Dagen derpå, efter baby:

Vågner ca. 2 sek. Efter at man har lagt hoved på puden, af en frisk lille fyr der kravler rundt i ens ansigt. Der er absolut ingen forståelse for, at man er træt og gerne vil sove videre – det er bare op og igang. Dog føles det utrolig rart ikke at vågne med jordens værste tømmermænd og et overtrukket dankort.

 

Vil i følge med i hvornår der kommer nye indlæg? 😃 så følg med i vores kedelige hverdagsliv lige her på Instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når far TROR han hjælper om natten