Forskellen på mødre og fædre – ballinogbaby
Husk nu at nyde det!

Forskellen på mødre og fædre

92ed31e7-76aa-4b47-9456-3018d3f82329

Når vi skal forlade huset:

– Når far skal ud af døren med baby, tager det præcis 3 sek. Baby under armen og så afsted. Uden hverken pusletaske eller skiftetøj, bevæger de sig ud i den store verden og håber på, at det hele nok skal gå. Og af en eller anden mærkelig grund – så går det også altid.

– Når mor skal ud af døren er det en hel anden snak. “Har baby nok tøj på?” “Sidder huen som den skal? – neej, vi må nok hellere skifte til elefant huen.”  “Er der alt hvad der skal være i pusletasken? – Vi må hellere tage en ekstra body med. Man aner jo ikke hvad der kan ske.” Og de dage man som mor kommer ud af døren uden skiftetøj? – ja det er de dage der kommer lort op ad ryggen midt på cafeen.

Når baby skal klædes på:

– Når far giver baby tøj på, er det som regel bare det første og det bedste der findes i skabet. Vupti vupti og så kører det. Det kan egentlig også være lidt lige meget, for en ting er sikkert. Valget falder lige meget hvad ikke i mors smag.

– Når mor giver tøj på, er der helt andre overvejelser igang. “Hvad skal vi idag? hm.. måske den grå sweater? nå nej, den havde han også på sidst vi var i mødregruppe.. åårh hvorfor er de blå bukser også til vask!”

Lege:

– Når far leger med baby, går det altid vildt for sig. Baby bliver kastet rundt, vendt op og ned og på hovedet. OG ELSKER DET. Den skal de altså have de fædre. Hvis der er noget de kan, så er det at lege vildt!

– Når mor leger med baby går det måske liiidt mere stille og roligt for sig.  (Selvfølgelig gælder det ikke mig! Jeg er  mega god til at vende Oli på hovedet!) Der bliver nok ikke kastet helt lige så højt, eller svunget helt lige så vildt.

Mad:

– Far-  “Skal du smage lidt saftevand? og hvad med en bid Sunlolly?”

– Mor – “1..2..3..  Ooog så er han 6 måneder og må spise kød!”

 

Forberedelse:

– Jeg har på fornemmelsen, at man som far tager tingene lidt som de kommer. “Hov – så kom baby. Nu må jeg hellere lære at skifte en ble” “Så, nu siger moren han skal have grød. Jamen stik mig en ske! Så gør vi det.”

– Som mor foregår det liiiidt anderledes. Der er højst sandsynligt blevet både googlet, læst bøger og muligvis, hentet et par apps ned på forhånd om diverse emner.

 

Det her er selvfølgelig bare tænkte eksempler og da overhovedet slet ikke noget som foregår hjemme hos mig nej!🙈

Hvis du vil læse mere om forskellen på min og min kærestes dag så kast dig over:

barselsdag vs arbejdsdag

Eller har du lyst til et lille grin? Så kan du passende læse:

http://ballinogbaby.dk/2017/11/25/ammehjerne-svupsere-2/

og husk! at man altid kan følge med på instagram liiige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Husk nu at nyde det!