Husk nu at nyde det! – ballinogbaby
Ammehjerne svupsere #2

Husk nu at nyde det!

ed2baf06-3b4b-4ee0-ba82-0cd14ec86a93

“Husk nu at nyde det!” Det var nok den sætning jeg fik kastet mest i hovedet, lige efter jeg havde født Oliver. Fra familie, venner, ja selv fra fremmede jeg mødte i køen i netto. “Tiden går så stærkt” sagde de alle sammen. “Man skal nyde dem mens de er små!” Og det gør jeg da også! jeg nyder det for fulde gardiner. Men tit går der også hurtigt hverdag i det hele. Man glemmer hvor heldig man egentlig er. Så her er et par ting jeg vil prøve at nyde ekstra meget, inden det snart er forbi:

Amme: For det meste er amningen ikke så hyggelig eller let længere. Oli kaster sig rundt og har travlt med ca. alt andet end at spise, hvilket efterlader mig siddende med brystet frit fremme og mælk sprøjtende ud. Men – om aftenen og tidlig morgen er det stadig det hyggeligste i verden at amme ham. Når han ligger helt træt og spiser, mens han holder mig i hånden. De skønne blå øje, der ligger og kigger op på en og hjertet der gør helt ondt, af at elske en så meget. De gange skal jeg sætte ekstra meget pris på. For snart stopper det også.

At jeg er den bedste i verden: Det kan være hårdt, når det eneste han vil er, at hænge på min arm. Men hvor er det da også fantastisk at have en der, lige meget hvad, synes jeg er den bedste i verden. Kan slet ikke foretille mig, at han en dag vil trampe surt ind på sit værelse og smække døren, eller mene jeg er for pinlig at være sammen med!

Stille morgener: Morgenen er i øjeblikket det bedste tidspunkt på min dag. Oli er næsten altid i sit bedste humør og ligger og griner til én når man slår øjnene op. Jeg elsker at vi har god tid til at spise morgenmad og elsker, at sidde med ham på legetæppet med min kaffe mens han møver rundt. Så snart jeg starter arbejde igen, tror jeg det her bliver en ting jeg tit vil tænke længselsfuldt tilbage på.

At jeg oplever alt: Så længe jeg er på barsel og går op og ned af ham hver eneste dag, ser jeg også alt hvad han lærer og gør lige det samme. Jeg elsker, at kunne se hvordan han pludselig kan komme lidt højere op på knæene, eller hvordan han nu synes det er sjovt at sidde og holde sig selv i hånden eller andre små ting.

At han ikke kravler endnu: Okay, det er måske ikke en lige så dyb ting som de andre. Men for søren hvor skal jeg begynde at nyde, at jeg stadig kan lægge Oli fra mig et sted og finde ham (nogenlunde) samme sted bagefter. Der går ikke mange, dage før freden er forbi og jeg skal have fjerne alt i gulvhøjde som små Oli-fingre kan få fat i!

Hvis du har lyst til at følge med i hvad vi render rundt og laver – så følg med på instagram lige her 😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ammehjerne svupsere #2