Ammehjerne svupsere #2 – ballinogbaby
Baby udstyr - ting jeg gerne ville have vidst

Ammehjerne svupsere #2

 

Så nupper vi lige en runde af de skønne ammehjerne bommerter igen. Hvis du har misset den første, så er den her!

“Kommer hjem efter en hurtig handletur uden baby i kærestens bil. Jeg skynder mig at finde en parkeringsplads og op i lejligheden til dem i en rasende fart. Da min kæreste lidt senere skal køre, kan vi ikke finde nøglen nogen steder. Vi leder og leder. Til sidst bliver jeg bange for jeg måske har tabt den på vejen fra bilen og op. Min kæreste går ned og kigger grundigt på vejen hen til bilen. Til sidst finder han den også – siddende i bilen.. UPS!”

“Forleden da jeg skulle lave morgenmad, hælder jeg glad mælken til mine havregryn op i glasset og æblejuicen over mine havregryn. Opdager først fejlen efter første bid.”

” Jeg havde født og baby var ca. 3 uger gammel. Manden var startet på arbejde. Jeg følte mig så frisk og udhvilet at jeg gjorde mig flot i stand og pakkede baby ned  – nu skulle vi på tur! Jeg fandt pung.. nøgler.. mobil.. låser døren og går og nyder alt omkring mig. Det føles så dejligt at være ude! Efter ca. 1 km føler jeg at noget mangler. Tjekker igen – pung, nøgler, mobil.. FUCK barnevognen står jo derhjemme!”

“Lillemanden var endelig faldet  i søvn og jeg ville nyde freden med en dejlig kop te på sofaen. Kommer te i kanden og fylder elkedlen. Lader den stå og trække godt inden jeg endelig skænker mig en kop.. for at konstaterer at jeg aldrig havde tændt for elkedlen og drikker iskoldt vand med smag af te..”

“Bassen vækkede mig for 27. gang forleden nat og smågræd. Jeg fløj op, fandt sutten og puttede den resolut i munden. – på mig selv! hvorefter jeg kigger på min dreng og tænker, hvorfor græder han stadig?? Mor her er træt!”

“Skulle sælge min telefon og køber spørger om jeg bor i Sønderjylland hvilket jeg svarer ja til. Der går et par timer før jeg kommer i tanke om, at vi flyttede til Fyn i januar. ”

“Sad på cafe med min veninde og ammede. Da hun var faldet i søvn (Altså min baby og ikke min veninde) rejser jeg mig og vil lægge hende over i liften, gør min veninde mig pænt opmærksom på, at mit bryst altså bare hænger frit fremme og dingler.”

“Har pakket barnevogn og baby og begivet mig ud på en god lang gåtur. Der gik pinligt lang tid før jeg opdagede, at jeg er iklædt sutsko og nusset morgenkåbe”

Kommenter endelig hvis i har lavet andre skønne bommerter😃

Fik du læst; de andre ammehjerne svupsere?

eller måske: ting jeg skal have lært nu hvor jeg er blevet mor?

Ellers kan du følge med på instagram lige her!

7 kommentarer

 • Josefine

  Jeg er i gang med at planlægge barnedåb og vi var blevet enige om at det skal holdes i oktober. Jeg har i mellemtiden gået og husker mig selv på ting jeg skal i september og da jeg ringer til kirke og forsamlingshus for ledige dage har jeg fået bytter rundt på månederne og fået sagt september istedet for oktober… Ringer bare rundt igen 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Min veninde glemte at putte kaffepulver i kaffemaskinen og opdagede det først da kaffen som løb igennem bare var varmt vand 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  jeg var i gang med at lave en flaske til min søn, da jeg heldigvis efter første ske “pulver” ser, at jeg står og hælder pulverkaffe i. Mor her følte sig helt rundt på gulvet efterfølgende og er lettet over at sønnike slap for kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ballinogbaby

   Hahaha!! 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Jeg ved ikke hvad der er værst, en flaske kaffe til baby, eller en kop erstatning til mor.. 😕

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Baby udstyr - ting jeg gerne ville have vidst