barselsdag vs arbejdsdag – ballinogbaby
7 ting ingen havde fortalt mig om fødslen

barselsdag vs arbejdsdag

ede211e7-81f8-4a86-a34a-f19e2709afa0

Min kæreste og jeg har i øjeblikket 2 vidt forskellige “arbejdsdage”. Han er sin egen chef og bestemmer, i et vis omfang, hvordan og hvorledes han vil arbejde. Dog arbejder han meget. Jeg har en meget humørsyg og utålmodig lille chef, som helst vil have det på sin måde. Men som da bestemt heller ikke er bleg for lidt sofahygge og cafeture. Så er spørgsmålet, hvad vil man helst?

Tidlig morgen:

Ham:

Han vågner ved, at vækkeuret ringer hvad der føles som midt om natten. Efter et par snooze gange med uret, må han skynde sig ud i badet og vågne under det dejlige varme vand.

Mig:

Jeg vågner ved, at et lille menneske skriger maaaad ind i øret på mig (går i vært fald ud fra, det er det det betyder) uden nogen sans for, om det er nat eller dag. Dog har jeg mulighed for, at blive liggende under den dejlige varme dyne og se mik kæreste “liste” rundt og gøre sig klar. 

Lidt senere morgen:

Ham:

(Nu har jeg jo ikke været med min kæreste på arbejde, så i må lige bære over med mig, men tænker det er noget i denne her stil) arbejde arbejde,  spise en croissant til morgenmad, arbejde arbejde.

Mig:

Laver grød til lillechefen, som glad propper det i gabet – og alle andre steder han kan komme til. Efter det har jeg (hvis jeg er heldig) 10 -15 min mens han leger lidt på gulvet til at spise morgenmad, drikke kaffe eller gå i bad. Der må man vælge. Derudover lidt amningen, bleskift, eller hvad han ellers befaler.

Frokosttid:

Ham:

Arbejde arbejde, snakke med kollegaer om andre emner end bleer og søvnrutiner, spise hotdog og drikke cola, arbejde arbejde. 

Mig:

Dagens første store udfordring; få chefen til at sove. Noget som er meget tiltrængt, selvom han overhovedet ikke selv kan se ideen i det. Det kan tage alt mellem. 1 Alberte sang på en god dag, til 2 timer på en rigtig skidt dag. Men! Så er gevinsten også 1/2 times tid for mig selv til at gøre rent, som om drikke kaffe eller noget helt 3. 

Eftermiddagstid:

Ham:

Arbejde, snakke, arbejde, måske drikke en cola mere? Tænke på snart at tage hjem, opdage en eller anden krise der skal løses – arbejde arbejde arbejde. 

Mig:

Ofte lidt besøg af søde venner enten med børn – som Oli kan ligge sammen med mens vi mødre spiser kage og sludrer (oftest om bleer og søvnrutiner), eller uden børn som er klar til at lege med Oli (Whuuhuu). Derudover lidt mere bleskift, amning og vaden frem og tilbage med en fyr, som da ikke gider ligge på legetæppet medmindre mor også ligger der. 

Aften:

Ham:

Liiige nå det sidste arbejde og så hjemad. Højst sandsynlig for at lave aftensmad til sin søde hjælpeløse kæreste der påstår, at hun ikke selv kan nå det. 

Mig:

Lege lege, synge sange, lege lidt mere, prøve at underholde en træt og lidt pirrelig ung mand, som godt kan mærke sengetiden sniger sig ind på ham, indtil vi til sidst når dagens sidste og største udfordring – putte til nat!

 

På trods af den manglende cola og hotdog, er jeg nu egentlig ret tilfreds med min hverdag. Det kan godt være min chef kan være dum og uretfærdig – men han er nu alligevel den dejligste.

 

Hvis i har lyst kan i følge med i vores, til tider ensformige, men dejlige liv på instagram liiiige her!

 

 

1 kommentar

  • Anna

    Kender godt “putteproblemet”. Her virker det kun med vikle eller vuggen på armen. Ikke engang barnevognen gider hun sove i😓

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

7 ting ingen havde fortalt mig om fødslen