Alternative evner der er gode at have, hvis du skal være mor – ballinogbaby
Hvad skulle man gøre uden sin mødregruppe??

Alternative evner der er gode at have, hvis du skal være mor

img_0656

Der er ingen tvivl om, at der er en lang række evner man helst skal besidde, hvis man skal være mor. Det er fx. utrolig vigtigt, at kunne sætte andres behov før sine egne og bestemt også en fordel, at være tålmodig. Men! Her har jeg samlet en række alternative evner, som man også kan komme langt med i ens nye liv som mor.

1. Hvis er du er vant til, at tage tidligt på arbejde efter en hård bytur, har du en hel klar fordel. Når vækkeuret ringer, efter hvad der føles som 2 sekunder på puden, og det føles som om man bliver vækket fra de døde – svarer det ca. til den følelse man har, når man bliver vækket af et skrigende barn midt om natten.

2. Hvis du ikke er det mest organiserede og renlige menneske der findes, vil jeg bestemt også sige du har en fordel. Ikke fordi man skal bo i en svinesti bare fordi man får et barn. Men hvis man kan lade være med at stresse over den manglende rengøring ved barselsbesøg, eller hvis man har haft en skrigende baby på armen hele dagen, er det en fordel at kunne tænke “fuck det” til rengøringen.

3. Her må jeg lige understrege, at jeg ikke taler af erfaring. Men. Jeg kunne forestille mig, at det ville være en klar fordel, hvis man af den ene eller anden grund er vant til, konstant at få suttet på sine brystvorter. For det er da noget af en omvæltning at skulle vende sig til.

4. Hvis du har været på festival og før har taget bad i vådservietter, jamen så er du næsten klar. Det kan bare blive nødvendigt. Desuden kan de også bruges til rengøring og næsten også tøjvask.

5.  Hvis du er vant til, at spise hurtigt. Det kan godt blive en udfordring i starten hvis man er vokset op med, at hver bid skal tygges 100 gange og at mad skal spises i ro og mag. De fleste babyer er indbygget med en sådan funktion, at de enten skal spise, skiftes eller græde når man selv skal spise. Derfor gælder det bare om, at få det mad indenbors man kan, inden den bliver kold. Hvilket selvfølgelig leder mig direkte videre, til næste punkt.

6. Hvis du er vant til, at spise kold mad. hvis ikke du kan spise maden hurtigt, er det en klar fordel at du nyder maden kold. Her er det selvfølgelig det samme der gør sig gældende som punkt 5.

7. hvis du er vant til, at overleve på meget lidt søvn, har du selvfølgelig også en kæmpe fordel. er du som mig, bedst efter sådan en 10 timer i drømmeland, kan det godt blive en udfordring.

 

Husk at like ballinogbaby på facebook- hvis du vil vide hvornår der kommer nye opslag, eller følg med på instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad skulle man gøre uden sin mødregruppe??