At rejse med en baby – ballinogbaby
Ammehjerne svupsere

At rejse med en baby

img_1312

Oliver og jeg var så heldige, at blive inviteret med på en rejse til Boston, for at besøge nogle af vores dejlige venner der bor der. Min far skulle derover i forbindelse med noget arbejde og vi kunne derfor hængte os på der på turen derover, men hjemturen skulle vi klare selv. Jeg var selvfølgelig en smule nervøs for den sidste detalje, da det er en lang tur mutters alene med en 4 mdr. gammel bebs, men! tilbuddet var simpelthen for lækkert til at afslå, så vi sagde selvfølgelig ja.

Det gik super nemt med at få både pas og ESTA til ham og det var klaret på få dage. Jeg investerede derudover i en rejseklapvogn jeg købte billigt, da jeg ikke helt havde lyst til at se min elskede barnevogn blive kastet rundt i lufthavnen. Det kan jeg klart anbefale hvis nogle andre skal afsted, da de jo ikke er helt forsigtige med bagagen.

Alt gik fint i lufthavnen, både på ud-og hjemturen. Alle vi mødte var super søde og hjælpsomme og især da jeg var alene var alle klar til at hjælpe, om det så var med at løfte klapvognen, række mig min kaffe eller lade os komme foran i køen. Det var simpelthen så dejligt. Havde været en smule nervøs for, hvordan jeg skulle få mengeleret rundt med alle mine ting PLUS en baby, men det gik over al forventning.

img_1308

Selve flyveturene gik også uden problemer. Jeg havde været rigtig opsat på at jeg skulle amme, både når vi lettede og landende, for at undgå at Olli fik propper i ørerne, men den var han ikke helt med på. Han blev med at vende hovedet og kigge på aaaalt muligt andet, så jeg sad der som en anden blotter med brysterne fremme. Så den ide blev droppet! I stedet fik han sin sut og der var heldigvis ikke noget bøvl med ørerne alligevel.

Min største bekymring inden jeg tog afsted, udover at han ville skrige hele turen, var hvordan folk ville reagerer, hvis/når han begyndte at græde. Der er jo ingen der gider sidde 8 timer med en skrigende baby og især ikke når det er en fremmed baby. Det skete heldigvis kun få gange, når jeg var så streng at bestemme det var sovetid, hvilket aldrig er et hit hos den lille fyr. Men også her var folk super søde. Der var ingen sure miner eller bebrejdende blikke. – I vært fald ikke af hvad jeg så.

Hvis nogle inderst inde havde lyst til at skubbe os ud af flyet, var de søde nok til at holde det for dem selv. Og hvad mere kan man bede om som mor 😀

Derudover, kan jeg bestemt anbefale USA som en god baby destination, på trods af den lange flyvetur. Alt er så dejlig stort derovre, at man kan komme rundt alle steder med en klapvogn. Der var rigtig gode puslefaciliteter på cafeer og i centre og, i vært fald de steder vi var, var der ingen sure miner over amning eller andet.

Alt i alt en rigtig god tur!

 

Du kan følge med hos os lige her på instagram

eller lige her på facebook 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ammehjerne svupsere